Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney+ Original film "Hocus Pocus 2" vanaf 30 september op Disney+

juni 29, 2022 178
De trailer, teaser art en stills voor de langverwachte Disney+ Original film "Hocus Pocus 2" met Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy, is nu beschikbaar. Het live-action, langverwachte vervolg op de vaste Halloween-klassieker, die de verrukkelijk boosaardige Sanderson-zusjes terugbrengt voor meer komische chaos, zal op 30 september exclusief te zien zijn op Disney+.


De live-action komedie 'Hocus Pocus 2' is een spookachtig vervolg op de Halloween-cultklassieker uit 1993, die de heerlijk gemene Sanderson-zussen terugbrengt voor nog meer komische chaos. Het is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.

"Hocus Pocus 2" heeft ook Doug Jones ("The Shape of Water"), Whitney Peak ("Gossip Girl"), Lilia Buckingham ("Dirt"), Belisa Escobedo ("American Horror Stories"), Hannah Waddingham ("Ted Lasso") in de hoofdrollen, Tony Hale ("Veep"), Sam Richardson ("The Tomorrow War," "Good Boys"), Juju Brener ("Vanquish"), Froy Gutierrez ("Teen Wolf"), Taylor Paige Henderson en Nina Kitchen. De film is geregisseerd door Anne Fletcher ("Dumplin," "The Proposal"), geschreven door Jen D'Angelo ("Happy Together," "Workaholics") en geproduceerd door Lynn Harris ("King Richard," "The Shallows"), met Adam Shankman ("Disenchanted," "Hairspray"), Ralph Winter ("Hocus Pocus," "X-Men" franchise) en David Kirschner ("Hocus Pocus," "Chucky") die dienen als uitvoerende producenten.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 29 juni 2022 10:54

Laagste prijs kalender