Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw op Disney+ in augustus 2022

juli 28, 2022 202
Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, én exclusieve Disney+ en Star Originals. Deze nieuwsbrief geeft regelmatig updates over aankomende Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters in België en Luxemburg.
 
5 augustus: LEGO STAR WARS: ZOMERVAKANTIE  [6+]
Animated Special
Finn organiseert een verrassingsvakantie voor zijn vrienden: een Galactische sterrencruise op de Halcyon! Maar zijn plan loopt al snel in het honderd wanneer hij zijn vrienden uit het oog verliest. Hij dwaalt alleen door de Halcyon en komt drie Force-geesten tegen. Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Prinses Leia, die ieder een onverwacht verhaal delen over vakanties die mislopen.


5 augustus: PREY [16+]

Originele film
"Prey" is een gloednieuwe actiethriller en het nieuwste deel uit de Predator-serie. De film speelt zich af in de wereld van de Comanche-indianen in de vroege jaren 1700. Het is het onvertelde verhaal van de jonge vrouw Naru, een woeste en zeer bekwame krijger die opgroeide tussen de grootste jagers die over de Great Plains zwierven. Naru is ervan overtuigd dat ze net zo vaardig is als de andere jonge jagers, en gaat op pad om haar volk te beschermen wanneer haar Comanchekamp wordt bedreigd. Gewapend met de meest primitieve wapens besluipt Naru haar prooi, die een hoogontwikkeld buitenaards roofdier blijkt te zijn met een technisch geavanceerd arsenaal. Dit resulteert in een wrede en angstaanjagende krachtmeting tussen de twee tegenstanders.


10 augustus: I AM GROOT [6+]
Disney+ Original Shorts
Het heelal kan niet beschermd worden tegen deze ondeugende peuter! Bereid je dus maar voor, want Baby Groot wordt de hoofdrol in zijn eigen collectie originele shorts, waarin hij zijn gloriedagen verkent en de problemen waarin hij terechtkomt terwijl hij opgroeit tussen de sterren.
"I am Groot" zijn vijf originele shorts met verschillende nieuwe en ongewone personages, waaronder ieders favoriete boompje, Baby Groot, gespeeld door Vin Diesel, die Groot speelde in de originele "Guardians of the Galaxy" saga.


12 augustus: THIS FOOL  [16+]
Originele serie
“This Fool” is een komische serie geïnspireerd door het leven en de stand-up van Chris Estrada met afleveringen van een halfuur die zich afspelen in de volksbuurt van South Los Angeles. De serie gaat over de 30-jarige Julio Lopez die nog thuis woont. Al sinds de middelbare school gaat hij af en toe uit met zijn vriendin en gebruikt hij elk excuus om zijn problemen uit de weg te gaan. Julio werkt bij Hugs Not Thugs, een liefdadigheidsinstelling voor de rehabilitatie van bendes. Daar krijgt hij het aan de stok met zijn oudere neef Luis, een ex-bendelid dat net uit de gevangenis is en bij Julio en zijn familie is ingetrokken.


17 augustus: SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW [6+]
Disney+ Original serie
De serie "She-Hulk: Attorney at Law" van Marvel Studios volgt Jennifer Walters terwijl ze door het gecompliceerde leven navigeert van een single advocate van in de dertig die toevallig ook een sterke groene hulk van meer dan twee meter groot is.


31 augustus: ANDOR [6+]
Disney+ Original serie
In de serie "Andor" wordt een nieuw perspectief van het Star Wars galaxy verkend, met de focus op de reis van Cassian Andor waarin hij ontdekt welk verschil hij kan maken. De serie brengt het verhaal van de beginnende rebellie tegen het Keizerrijk en hoe mensen en planeten erbij betrokken raakten. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian het pad zal bewandelen dat voorbestemd is om van hem een rebellenheld te maken.


Meer series op Disney+ deze maand

Stream vanaf 3 augustus:
CODE BLACK SEASON 1-3
WU-TANG: AN AMERICAN SAGA SEASON 2
DERTIGERS


Stream vanaf 17 augustus:
EUROPE’S HIDDEN WONDERS SEASON 1

 
Meer films op Disney+ deze maand

Stream vanaf 19 augustus:
ÉTÉ 85 (2020)
JUSQU'À LA GARDE (2017)

Stream vanaf 26 augustus:
LEGEND (1985)
UNFINISHED BUSINESS (2015)


Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen. Onderstaande info is correct op het moment van uitgifte.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 28 juli 2022 09:48

Laagste prijs kalender