Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw op Disney+ in december 2022

november 25, 2022 126
Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star.
 

Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen. Onderstaande info is correct op het moment van uitgifte. Waar geen contentclassificatie staat aangegeven is de classificatie nog niet bekend op het moment van uitsturen.

Wist je dat?

    Alle afleveringen: Op zoek naar shows om te bingen tijdens de vakantie? Disney+ heeft alle afleveringen van "Grey's Anatomy", "This Is Us", "Desperate Housewives", "The Golden Girls", "Modern Family", "New Girl", "How I Met Your Mother", "Scrubs", "Ugly Betty" en nog veel meer!

    Nieuw in 2023: Het nieuwe jaar brengt nog meer geweldige series naar Disney+ abonnees: de true-crimesaga "Welcome to Chippendales", de nieuwe serie "Fleishman is in Trouble" met Jesse Eisenberg en Claire Danes in de hoofdrol, de gloednieuwe Britse Original komedieserie "Extraordinary" van de makers van "Killing Eve", plus nieuwe seizoenen van onder meer "The Mandalorian" en "Loki."

    K-Drama: Met wekelijkse nieuwe afleveringen van "Revenge of Others" en "Pink Lie", en volledige seizoenen beschikbaar van "Rookie Cops", "Grid", "Snowdrop" en meer, kunnen abonnees heel wat briljante Koreaanse series ontdekken die Disney+ te bieden heeft.

AMSTERDAM [16+] (28 december)
20th Century film
"Amsterdam", van 20th Century Studios, New Regency en de gerenommeerde filmmaker David O. Russell, is  een origineel misdaadepos gebaseerd op feiten en fictie. De film vertelt het verhaal van drie goede vrienden die zich in het middelpunt bevinden van een van de meest schokkende en geheime complotten in de Amerikaanse geschiedenis. In de film schitteren Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña, met Rami Malek en Robert De Niro.AMERICAN HORROR STORY: NYC S11 [18+] (14 december)
Originele serie
In "American Horror Story: NYC" neemt het aantal mysterieuze sterfgevallen en verdwijningen in de stad toe. Ondertussen doet een dokter een angstaanjagende ontdekking en wordt een lokale verslaggever het nieuws van morgen. "American Horror Story: NYC" is het elfde seizoen van de bekroonde serie van Ryan Murphy en Brad Falchuk.

LA ÚLTIMA [16+] (2 december)
Disney+ Original serie
"La Última" volgt de ups en downs in de relatie tussen Candela en Diego, terwijl we hen volgen op een reis door liefde, vriendschap en de strijd om hun weg te vinden in de wereld. In de serie schitteren Miguel Bernardeau, één van de meest veelbelovende jonge Spaanse acteurs ("Josefina," "Élite," "Todo lo otro") als Diego, en Aitana, de muzikale sensatie van het moment en de belangrijkste popartiest in Spanje ("Mariposas," "Formentera," "Mon Amour - Remix," "En el coche"), als Candela. Dit is ook Aitana's acteerdebuut.


HET LEVEN VAN EEN LOSER: VETTE PECH (2 december)
Disney+ Original film
De fratsen van de hopeloos onzekere en onhandige scholier Bart Botermans gaan door in "Het Leven van een Loser 2: Vette Pech", met deze keer de nadruk op zijn ingewikkelde relatie met zijn oudere broer Rick. Rick, een student in het middelbaar, is lui en ongedisciplineerd en besteedt veel te veel tijd aan repeteren met zijn rockband Folle Luyer. En hoewel hij Bart graag kwelt, houdt hij diep vanbinnen uiteindelijk wel heel veel van zijn jongere broer.NATIONAL TREASURE: EDGE OF HISTORY [12+] (14 december)
Disney+ Original serie
Het leven van Jess Valenzuela wordt op zijn kop gezet wanneer een raadselachtige onbekende haar een aanwijzing geeft naar een eeuwenoude schat die mogelijk verband houdt met haar lang overleden vader. Jess heeft een gave voor het oplossen van puzzels, en haar vaardigheden worden op de proef gesteld wanneer zij en haar vrienden een reeks aanwijzingen volgen die verborgen zijn in Amerikaanse artefacten en monumenten. Maar kan Jess een antiekhandelaar te slim af zijn in deze race om de grootste verloren schat uit de geschiedenis te vinden en de waarheid over het verleden van haar familie te ontdekken?VIER DE FEESTDAGEN MET DISNEY+

WEEKEND FAMILY CHRISTMAS SPECIAL (Stream vanaf 9 december)
    
PENTATONIX: AROUND THE WORLD FOR THE HOLIDAYS [0+] (Stream vanaf 2 december)

THE SANTA CLAUSES (Elke week een nieuwe aflevering)

HOME ALONE-COLLECTIE [6+] (Stream nu alle "Home Alone"-films)Nog meer nu te zien op Disney+

THE MUPPET CHRISTMAS CAROL [0+] 30e verjaardag
THE HIP HOP NUTCRACKER
LEGO STAR WARS HOLIDAY SPECIAL [6+]
ICE AGE: A MAMMOTH CHRISTMAS [6+]
DIE HARD-COLLECTIE [16+]
HIGH SCHOOL MUSICAL: THE MUSICAL: THE HOLIDAY SPECIAL [0+]
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 25 november 2022 07:51

Laagste prijs kalender