Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ONTDEK "STRANGE WORLD" VAN WALT DISNEY ANIMATION STUDIOS VANAF 23 DECEMBER OP DISNEY+

december 14, 2022 160
Disney+ heeft voor fans een leuk eindejaarscadeau: "Strange World" van Walt Disney Animation Studios komt naar de streamingservice vanaf 23 december!

In “Strange World” maak je kennis met een legendarische familie ontdekkingsreizigers, de Clades. Zij proberen een onbekend en verraderlijk land te verkennen samen met een bont gezelschap, waaronder een ondeugende blob, een hond met drie poten en een heleboel uitgehongerde wezens.De stemmencast in de originele versie bestaat uit Jake Gyllenhaal als Searcher Clade, een familieman die op een onvoorspelbare missie uit zijn vertrouwde omgeving treedt; Dennis Quaid als ontdekkingsreiziger en Searcher's vader, Jaeger; Jaboukie Young-White als Ethan, Searcher's 16-jarige zoon die naar avontuur verlangt; Gabrielle Union als Meridian Clade, een volleerde piloot en Searcher's partner in alles; en Lucy Liu als Callisto Mal, de onverschrokken leider van Avalonia die de verkenning van de Strange World leidt.
 

In de Vlaamse versie van de film horen we de stem van Gene Thomas als Searcher Clade, Francisco Schuster als Ethan, Searcher's zoon; Peter Van De Velde als Searcher's vader, Jaeger; Amara Reta als Meridian Clade, en Wanda Joosten als Callisto Mal. In de film schitteren ook Yemi Oduwale als Caspian, Pieter-Jan De Paepe als Duffle, Jolien Praet als Pulk, Pádraig Turley als Diazo, Stijn Proesmans als Kardez en Lotte De Clerck als Azimuth.
 

De film is geregisseerd door Don Hall (Oscar®-winnende “Big Hero 6,” “Raya and the Last Dragon”) en Qui Nguyen (co-writer “Raya and the Last Dragon”). De film is geproduceerd door Roy Conli (Oscar®-winnende “Big Hero 6,” “Tangled”) en speelt nu in de bioscoop.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender