Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney+ viert disney100 met de première "once upon a studio", exclusief beschikbaar op Disney+

oktober 18, 2023 191
De gloednieuwe kortfilm van Disney Animation, "Once Upon A Studio",  is vanaf nu te ontdekken op Disney+ als onderdeel van het honderdjarig jubileum van Disney.

Met 543 Disney-personages uit meer dan 85 speelfilms en kortfilms verwelkomt "Once Upon a Studio" helden en schurken, prinsen en prinsessen, sidekicks en tovenaars - in gloednieuwe handgetekende en CG-animatie - om 10 decennia van storytelling, artistieke prestaties en technologische vooruitgang te vieren. Mickey Mouse leidt de emotionele en vreugdevolle hereniging van geliefde Disney-personages terwijl ze samenkomen voor een groepsfoto om het 100-jarig jubileum van Disney te markeren. De spectaculaire hommage aan de erfenis van de studio is vandaag ook te zien op Disney Channel en Disney Junior. De kortfilm is geschreven en geregisseerd door Dan Abraham en Trent Correy, en geproduceerd door Yvett Merino en Bradford Simonsen.

DISNEY+ VIERT DISNEY100
Vanaf nu kunnen Disney+-abonnees ook genieten van de verbluffende 4K-restauratie van de geanimeerde klassieker "Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen". Deze gerestaureerde versie van de klassieker uit 1937 is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van het Restoration and Preservationteam van de Walt Disney Studios en artiesten van Walt Disney Animation Studios, hetzelfde team dat onlangs samenwerkte aan de veelgeprezen restauratie van Walt Disney’s geanimeerde klassieker uit 1950, "Assepoester".

 

Disney+ startte de viering eerder dit jaar met de toevoeging van 27 gerestaureerde korte klassiekers van Walt Disney Animation Studios, met iconische sterren zoals Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto, Chip 'n Dale, en de eerste ster van de studio, Oswald the Lucky Rabbit. Fans kunnen blijven vieren door al hun favoriete films en series te streamen op Disney+, verzameld per decennium in de "Disney100-collectie".
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 18 oktober 2023 07:48

Laagste prijs kalender