Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vanaf 4 juni op Disney+

juni 02, 2021 189
Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, én exclusieve Disney+ en Star Originals.

RAYA EN DE LAATSTE DRAAK
Ooit heel lang geleden, in de fantasiewereld Kumandra, woonden mensen en draken vreedzaam naast elkaar. Maar toen duistere monsters, de Druun, het land bedreigden, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden. Vandaag zijn we 500 jaar later en zijn dezelfde monsters teruggekeerd. Om de Druun voorgoed te kunnen stoppen moet een eenzame strijder de laatste draak opsporen. Vanaf 4 juni beschikbaar voor alle Disney+ abonnees.
 
Met Kelly Marie Tran, Awkwafina, Isaac Wang, Gemma Chan, Daniel Dae Kim, Benedict Wong. Geproduceerd door Osnat Shurer. Geschreven door Qui Nguyen en Adele Lim.US AGAIN
Deze maand mag je geweldige nieuwe animatie verwachten op het platform, van nieuwe afleveringen van de favoriete shows van je kinderen tot de ongelooflijke kortfilm Us Again.En ook nog:

KEEPING UP WITH THE JONESSES
Een doodgewoon koppel in een voorstad (Zach Galifianakis, Isla Fisher) vindt het niet gemakkelijk om de familie Jones (Jon Hamm, Gal Gadot) bij te houden, hun zeer knappe en uiterst verfijnde nieuwe buren - vooral wanneer ze ontdekken dat meneer en mevrouw "Jones" geheime agenten zijn.
Met Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher, Gal Gadot, Matt Walsh, Maribeth Monroe, Patton Oswalt en Kevin Dunn. Geregisseerd door Greg Mottola. Geschreven door Michael LeSieur. Geproduceerd door Laurie MacDonald en Walter Parkes.THE MONUMENTS MEN
Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een kleine groep kunstexperts in opdracht van Roosevelt als soldaten naar Europa gestuurd om historisch belangrijke gebouwen en monumenten te beschermen en op zoek te gaan naar de enorme schatkamers gevuld met kostbare kunst die door de nazi's werden geplunderd. Ze moeten racen tegen de tijd terwijl de nazi’s zich haasten om zo veel mogelijk te vernietigen.
Met George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville, Dimitri Leonidas en Cate Blanchett. Geregisseerd door George Clooney. Scenario van George Clooney en Grant Heslov. Gebaseerd op het boek van Robert M. Edsel en Bret Witter.Teacher's Pet
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 02 juni 2021 07:57