Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ga deze zomer mee op cruise!

augustus 01, 2021 212
Beleef het avontuur van je leven met de populaire Dwayne Johnson en Emily Blunt in Disney's ‘Jungle Cruise’.
Het is een gewaagde, spannende reis door de Amazone met de geinige kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen naar het regenwoud van de Amazone en huurt de dubieuze diensten van Frank in om haar te vervoeren op La Quila – zijn gammele, maar charmante boot. Lily wil een oude boom vinden met een ongekende geneeskracht. Deze boom zou de toekomst van de geneeskunde kunnen veranderen. Tijdens hun geweldige zoektocht ervaart het vreemde duo allerlei gevaren en bovennatuurlijke krachten, die zich verschuilen achter de verraderlijke schoonheid van het dichtbegroeide regenwoud. Maar als de geheimen van de verloren boom worden onthuld, staat er veel meer op het spel voor Lily en Frank, en hangt hun lot – en dat van de mensheid – aan een zijden draadje.

Bekijk de film nu in de bioscoop en op Disney+ met VIP toegang*

*Disney+-abonnement en eenmalige additionele bijdrage vereist voor VIP-toegang tot Disney's Jungle Cruise. Kijk met VIP-toegang alvorens de film beschikbaar is voor alle Disney+-abonnees.


HAAL DE SKIPPER IN HUIS
Laat de kapitein van La Quila, Frank Wolff, nu naar jouw Disney Funko POP! collectie varen!
Hier te koop!


KOM AAN BOORD VAN DE JUNGLE CRUISE
Bereid je voor op het avontuur van je leven! Beleef een Jungle Cruise als nooit tevoren met dit Little Golden Book dat perfect is voor passagiers van alle leeftijden!


Het avontuur begint nu!
Neem samen met de cast van Disney's Jungle Cruise een kijkje achter de schermen en maak je klaar om je vandaag nog bij hun bemanning te voegen!
Kijk hier!
Beoordeel dit item
(0 stemmen)