Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw in oktober op Disney+

september 30, 2021 548
Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, én exclusieve Disney+ en Star Originals. Deze nieuwsbrief geeft regelmatig updates over aankomende Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters in België en Luxemburg.

 
Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen. Onderstaande info is correct op het moment van uitgifte.
 
Wist je dat?

    Disney+ tovert ook dit jaar een spookachtig goede programmatie tevoorschijn voor Hallowstream, met spannende nieuwe originals, zoals Muppets Haunted Mansion en Just Beyond naast populaire Halloween-klassiekers, zoals Hocus Pocus en The Nightmare Before Christmas. Er is voor ieder wat wils op 31 oktober.
    Scrubs wordt 20! Op 2 oktober is het 20 jaar geleden dat de populaire medische tragikomedie voor het eerst werd uitgezonden. Feest gezellig mee en herbekijk alle seizoenen van deze iconische serie, nu beschikbaar op Disney+.
    Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. De hoofdaccounthouder kan voor elk profiel een gepersonaliseerde contentclassificatie instellen: 6+, 9+, 12+, 14+, 16+ of 18+. Zodra een contentclassificatie wordt geselecteerd zal de aangeboden content voor dat specifieke profiel op de startpagina of via de zoekbalk volledig afgestemd zijn op de gekozen leeftijdscategorie. Vergeet niet dat de standaardclassificatie voor een profiel 14+ is als er geen specifieke contentclassificatie wordt bepaald.

NIEUW OP DISNEY+
 
Ontdek de duistere kant van het sterrenstelsel
LEGO STAR WARS: GRIEZELIGE VERHALEN
Disney+ Original
Na ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ moeten Poe en BB-8 een noodlanding maken op de vulkanische planeet Mustafar. Daar botsen ze op de hebzuchtige Graballa the Hutt, die Darth Vaders kasteel heeft gekocht en het renoveert tot het eerste luxe all-inclusive Sith-geïnspireerde hotel van het sterrenstelsel. Terwijl hij wacht op de reparatie van zijn X-Wing, wagen Poe, BB-8, Graballa en Dean (een kranige, dappere jongen die werkt als Graballa’s monteur) zich diep in het mysterieuze kasteel samen met Vaneé, Darth Vaders trouwe dienaar.  Onderweg vertelt Vaneé drie griezelige verhalen over oude artefacten en iconische schurken uit alle Star Wars-tijdperken. Terwijl Vaneé vertelt en onze helden dieper in de duistere onderbuik van het kasteel lokt, ontstaat er een sinister plan. Met de hulp van Dean moeten Poe en BB-8 hun angsten onder ogen zien, een eeuwenoud kwaad stoppen én ontsnappen om naar hun vrienden terug te keren.
1 oktober


Haar wereld. Haar geheimen. Haar nalatenschap.
BLACK WIDOW
In de actievolle spionagethriller ‘Black Widow’ confronteert Natasha Romanoff, alias Black Widow, haar duistere verleden als een gevaarlijke samenzwering naar voren komt. Achtervolgd door een macht die zich door niets laat weerhouden om haar ten val te brengen, moet Natasha met haar verleden als spion en haar verbroken relaties afrekenen vanuit de tijd dat ze nog geen Avenger was. Black Widow is de eerste film van fase vier van het Marvel Cinematic Universe.
6 oktober


Ruimtegeheimen
TUSSEN DE STERREN
Disney+ Original
Een 6-delige docuserie die als een vlieg op de muur de wereld van de NASA van binnenuit laat zien, met camera's in de ruimte en op aarde. NASA-astronaut kapitein Chris Cassidy is bezig om nog een laatste missie het ruimtepak aan te mogen trekken. Deze serie volgt Chris en het team eromheen op hun missies die gevaar voor leven, lichaam en reputatie met zich meebrengen. Alles om de mensheid verder te brengen.
6 oktober


De allereerste Muppets Halloweenspecial
MUPPETS HAUNTED MANSION
Disney+ Original
In Muppets Haunted Mansion gaat de wereldbekende waaghals Gonzo de grootste uitdaging van zijn leven aan door een ​​zeer spannende nacht door te brengen op de engste plek op aarde, The Haunted Mansion. Kermit en zijn vriend Pepé the King Prawn worden in deze muzikale komedie herenigd met de volledige Muppets-bende. Samen spelen ze de populaire geesten van de Haunted Mansion in dit griezelig grappige Muppets-avontuur, met een indrukwekkende sterrencast.
8 oktober


Griezelige nieuwe anthologieserie
JUST BEYOND
Disney+ Original
Geïnspireerd op de boeken van R.L. Stine. Just Beyond is een serie van acht afleveringen over de verbazingwekkende en uitdagende verhalen van een realiteit die net iets verder gaat dan die die we kennen. Elke aflevering zien de kijkers een nieuwe cast die op een verrassende reis van zelfontdekking gaat in een bovennatuurlijke wereld van heksen, aliens, geesten en parallelle universa.
13 oktober


NIEUW OP STAR OP DISNEY+
 
Coming-of-age en misdaadbestrijding
RESERVATION DOGS
Originele Serie
Sterlin Harjo en Taika Waititi creëerden Reservation Dogs, een comedy-serie met afleveringen van een half uur. We kijken mee hoe vier inheemse Amerikaanse tieners in landelijk Oklahoma stelen, overvallen plegen en sparen voor een reis naar het exotische Californië. Het unieke inheemse creatieve team neemt het publiek mee naar een verrassend vertrouwde en grappige wereld. In de serie spelen D’Pharoah Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Paulina Alexis en Lane Factor mee.
13 oktober


De langlopende anthologieserie is terug
AMERICAN HORROR STORY : DOUBLE FEATURE
In American Horror Story: Double Feature verhuizen een ploeterende schrijver, zijn zwangere vrouw en hun dochter naar een afgelegen kuststad om de winter te overbruggen. Terwijl ze zich settelen, maken de ware bewoners van het stadje zichzelf bekend. American Horror Story: Double Feature is het tiende seizoen van de bekroonde anthologieserie van Ryan Murphy en Brad Falchuk.
20 oktober
 
Meer nieuwe series op Star deze maand

EMPIRE Seizoen 1 - 6
Empire is een krachtige dramaserie over een familiedynastie die het hoofd volgt van een muziekimperium wiens drie zonen en ex-vrouw allemaal strijden om zijn troon.
 6 oktober


THE RESIDENT Seizoen 3
In dit derde seizoen heeft het Red Rock Mountain Medical het Chastain Memorial overgenomen. De artsen moeten de strijd aangaan tegen de corrumperende invloed van geld in de gezondheidszorg. Terwijl een patiënt in het ziekenhuis wordt opgenomen, zet het heldenteam van dappere, jonge artsen hun toekomst en carrière op het spel om de benadering ‘winst gaat voor patiënten’ een halt toe te roepen.
13 oktober

ATLANTA Seizoen 1 - 2
Twee neven werken zich op in de muziekscene van Atlanta om hun leven en dat van hun familie te verbeteren.
20 oktober

LIAR Seizoen 1 - 2
Liar is een psychologische thriller die Laura Nielson en Andrew Earlham volgt als hun schijnbaar onschuldig afspraakje zich ontrafelt in een complex web van bedrog dat geen van beiden kon voorzien.
27 oktober

 
Nieuwe films op Star deze maand

ALITA: BATTLE ANGEL
Alita: Battle Angel is een episch avontuur van hoop en kracht van de visionaire filmmakers James Cameron en Robert Rodriguez. Als Alita (Rosa Salazar) wakker wordt in een futuristische wereld die ze niet herkent, wordt ze opgenomen door een empathische arts (Christoph Waltz) die beseft dat in het afgedankte cyborgomhulsel het hart en de ziel van een jonge vrouw met een geweldig verleden huizen.
1 oktober


ALIENS
Aliens (1986)
Alien Resurrection (1997)
Alien vs. Predator (2004)
15 oktober


THE KID WHO WOULD BE KING
In dit epische avontuur ontdekt een jongen die gepest wordt Excalibur, het legendarische zwaard. Hij en zijn vrienden (en vijanden) gaan samen met Merlijn de strijd tegen het kwaad aan.
22 oktober

BOOKS OF BLOOD
Een reis naar onbekend terrein door drie verhalen verstrikt in ruimte en tijd.
29 oktober
 
Over Disney+
Disney+ is de streamingplaats voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, evenals het nieuwe algemene entertainment- en contentmerk in geselecteerde internationale markten, Star. Als onderdeel van Disney’s Media and Entertainment Distribution-divisie, is Disney+ beschikbaar op de meeste apparaten die op het internet zijn aangesloten en biedt Disney+ een reclamevrije kijkervaring met een scala aan originele speelfilms, documentaires, live-actionseries, animatieseries en shorts. Naast ongekende toegang tot Disney’s ongelooflijke bibliotheek aan film- en televisie-entertainment, is Disney+ ook de plaats waar de laatste films uitgebracht door The Walt Disney Studios exclusief gestreamd kunnen worden. Bezoek DisneyPlus.com om meer te ontdekken over de service.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 30 september 2021 08:53