Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vaar mee met Kapitein Jack Sparrow in de ultieme piraten crossover, 'Sea of Thieves: A Pirate's Life'

juni 24, 2021 437
Is het piratenleven iets voor jou? Gamers en aspirant-piraten zijn waarschijnlijk al bekend met "Sea of Thieves", de gedeelde wereld actie-avonturenvideogame van Rare waarin je je eigen piratenavontuur kunt beginnen, vol spannende quests terwijl je over de volle zee navigeert.

Wel, twee piratenwerelden staan nu op het punt om te botsen. Disney heeft samengewerkt met Rare en Xbox om je Sea of Thieves: A Pirate's Life te brengen, een spannend origineel verhaal om de levenswijze van piraten te redden aan de zijde van niemand minder dan Disney's "Pirates of the Caribbean"-legende Captain Jack Sparrow... en het is nu uit!

In deze nieuwe verhaalcampagne speelt zich een onvergetelijk avontuur af in vijf Tall Tales. Nadat je kapitein Jack Sparrow uit een onfortuinlijke situatie hebt gered, ga je samen met hem op pad om geheimen te ontdekken, oude en nieuwe personages tegen te komen en het op te nemen tegen verrassende vijanden terwijl je de Sea of Thieves verkent - en een aantal nieuwe locaties bezoekt die fans van Disney's "Pirates of the Caribbean"-filmserie en de geliefde attractie in het pretpark bekend zullen voorkomen!

Als je denkt dat een ritje in de Pirates of the Caribbean attractie je onderdompelt in Jack Sparrow's verraderlijke wereld geteisterd door schurken, zal dit spel die onderdompeling naar een heel nieuw niveau tillen. De game bevat verschillende iconische scènes uit de originele Pirates of the Caribbean-attractie in het Disneyland-park uit 1967, zoals de schatkamer, de scheepsgevechten en - mijn persoonlijke favoriet - de gevangenis met de hond die de sleutels naar de vrijheid vasthoudt. Piratenfans kunnen op avontuur en verkenning door deze bekende scènes die in het spel tot leven zijn gebracht in prachtig detail en echt authentiek aan de klassieke attractie. De spannende nieuwe gameplay ervaring maakt van JULLIE, de spelers, de hoofdpersonen in deze avontuurlijke wereld!

Als je op zoek bent naar avontuur, dan moet je dit spel hebben! Sea of Thieves: A Pirate's Life als onderdeel van de Season Three-update, gratis beschikbaar voor alle Sea of Thieves-spelers die de game hebben gekocht op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC of via Steam, of spelers die er toegang toe hebben met Xbox Game Pass.

Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen genieten van series, films, waaronder Disney's "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl" met een nieuwe 30-dagen trial naar Disney+ via Perks*. Of je de oorspronkelijke Disney+ Perk nu wel of niet hebt geclaimd met Game Pass, Ultimate-leden die momenteel geen actief Disney+-abonnement hebben, komen in aanmerking om het 30-dagen proefabonnement te claimen via de Perks Gallery op hun Xbox-console, op de Xbox-app voor Windows PC of via de Xbox Game Pass mobiele app op iOS en Android. Zodra de Perk is geclaimd, worden leden doorverwezen naar de Disney+ site om hun abonnement te activeren. Leden kunnen de trial nu claimen en activeren tot 30 september.

*Alleen geldig voor nieuwe Disney+ abonnees. Alleen 18+. Na de proefperiode wordt Disney+ automatisch vernieuwd tegen de dan geldende maandelijkse prijs totdat u opzegt. Onderworpen aan Disney+ Abonnee Overeenkomst https://www.disneyplus.com/legal/subscriber-agreement. Beperkt aanbod. Eén per account. Beschikbaar in AR, BR, CL, CO, MX, AU, AT, BE, CA, DK, FI, DE, IE, IT,NL, NZ, NO, PT, ES, SE, SG, CH, GB, US. Vorderen vóór 9/30/2021. Inwisselen vóór 10/30/2021.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 25 juni 2021 08:00