Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Binnenkort kun je je eigen droompark creëren in Disney Wonderful Worlds!

september 08, 2021 1284
Hou je van Disney pretparken? Wel, nu kun je je eigen pretpark ontwerpen in een leuk nieuw mobiel spel!

Doe dit najaar mee met Minnie Mouse, Mickey Mouse en andere klassieke Disney & Pixar-personages in de nieuwste Disney Parks-geïnspireerde, Match-3 mobiele game, Disney Wonderful Worlds. Swipe en match kleurrijke speelborden om prijzen te winnen en Disney & Pixar attracties van over de hele wereld vrij te spelen om in je park te plaatsen. Level-up door het voltooien van leuke en uitdagende puzzels, terwijl je exclusieve decoraties en oriëntatiepunten verdient om je unieke park te personaliseren. Vervul wensen voor de gasten van je Disney-park in spannende missies. Zie je park van 's ochtends tot 's avonds tot leven komen met de Parade en de Vuurwerk Show!


Maar wacht... er is meer! Elke dag zullen er spannende dingen gebeuren in je park, waaronder de 50e verjaardag van Walt Disney World Resort! Vier deze speciale tijd met exclusieve decoraties en beloningen en beleef de Walt Disney World Resort 50th Anniversary Celebration in Disney Wonderful Worlds van waar je ook bent in de wereld!


Je hebt nog tijd om te pre-registreren aangezien Disney Wonderful Worlds zijn 100% pre-registratie doel heeft bereikt! Alle spelers hebben het Limited Rose Gold Minnie beeldje vrijgespeeld! Het is nog niet te laat om je in te schrijven! Als je je voor oktober inschrijft, ontvang je een aantal leuke cadeaus waaronder je eigen Minnie standbeeld! Pre-registreer je vandaag nog op www.disneywonderfulworlds.com en help ons naar 150% voor de lancering!
Disney Wonderful Worlds is een free-to-play mobile game met in-app aankopen die binnenkort in de herfst van 2021 in de App Store en Google Play verschijnen.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)