Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De Aristokatten vieren hun 50ste verjaardag

december 28, 2020 242
De Aristokatten (Engels: The Aristocats) is de 20ste lange animatiefilm van The Walt Disney Company en kwam uit in 1970, dus dit jaar vieren we de 50ste verjaardag van de film.
Deze film was de eerste lange animatiefilm die uitkwam na het overlijden van Walt Disney, het verhaal gaat over een kattenfamilie die wordt ontvoerd door de butler om de erfenis van de bazin in handen te krijgen. Maar een straatkat helpt hen terug naar huis.
Speciaal voor de 50ste verjaardag van deze film brengt ShopDisney EU, The Aristocats Limited Edition Pin en The Aristocats 50th Anniversary Mug uit.

De limited edition pin zal zeker een beetje charme toevoegen aan je Disney-collectie! De karakteristieke pin viert de 50e verjaardag van The Aristocats en toont Marie, Toulouse, Berlioz en de Alley Cats. Beperkte oplage van 2000 stuks en gemaakt door de Disney Store.
Proost op de 50ste verjaardag van Disney's The Aristocats met deze elegante mok! De tijdloze mok met klassiek artwork van personages is afgewerkt met een gouden handvat en een tulplip.
The Aristocats Limited Edition Pin en The Aristocats 50th Anniversary Mug kan je hier bestellen: ShopDisney EU (verzending naar België en Nederland mogelijk)

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op maandag 28 december 2020 10:24