Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De eerste uitgave van Star Wars: The High Republic Land ligt in de rekken!

januari 05, 2021 466
The Force is strong! De eerste uitgave van Star Wars: The High Republic, een gloednieuwe epische reeks boeken, romans en strips, is nu beschikbaar op: Bol.com en Amazon. Of je nu een fan van het eerste uur bent of nieuw in Star Wars, jong of jong van hart, deze enorme, onderling verbonden saga brengt een nieuw tijdperk dat nog nooit eerder is vertoond in de Star Wars galaxy.


In deze nieuwe saga vertellen vijf spraakmakende, fan-favoriete Star Wars-auteurs een episch, onderling verbonden verhaal - over meerdere uitgevers en formaten voor verschillende leeftijdsgroepen - waarbij een nieuwe tijdlijn van Star Wars-verhalen voor de komende generaties wordt bepaald. Deze eerste release van Star Wars: The High Republic omvat onder meer Light of the Jedi, een roman voor volwassenen van Charles Soule; A Test of Courage, een roman voor de jeugd van Justina Ireland, en een Marvel-stripreeks en kinderprentenboek, beide van Cavan Scott. In februari komen er nog meer titels bij, waaronder Into the Dark, een roman voor jongvolwassenen van Claudia Gray, en The High Republic Adventures een IDW-stripserie (Idea and Design Works) voor fans van alle leeftijden van Daniel José Older.Het tijdperk van de High Republic speelt zich af eeuwen voor de Phantom Menace en de prequel trilogie, tijdens een gouden tijdperk van de Republiek, wanneer de Jedi Order in volle bloei staat. Nobel en wijs doen de Jedi dienst als beschermers in een veel vreedzamere en welvarendere tijd in de galaxy.  Het verhaal begint als de Jedi geconfronteerd worden met The Great Disaster, een intergalactische catastrofe die het sterrenstelsel in een gevaarlijke nieuwe richting doet draaien.

Je wordt voorgesteld aan een nieuwe groep moedige helden, maar ook aan dreigende schurken. De jonge, diverse Padawans hebben een scala aan vaardigheden, toewijding en persoonlijkheid.  Kijk uit naar Burryaga, een Wookiee die gevoelig is aan de Force en die bedreven is met een breedzwaardig lichtzwaard in Light of the Jedi; Vernestra "Vern" Rwoh, een tiener Jedi Knight met een lichtzwaard in A Test of Courage, en zelfs een aantal bekende gezichten zoals Yoda.

Met nieuwe helden komt ook een spervuur van nieuwe schurken om de galaxy te terroriseren, waaronder de Nihil - gevaarlijke plunderaars die de Outer Rim verwoesten - en de dreigende Drengir, een vleesetende plantaardige soort met tentakels en tanden!


Kijk in februari uit naar Into the Dark, een roman voor jongvolwassenen van Claudia Gray en Star Wars: The High Republic Adventures, een stripreeks voor alle leeftijden van Daniel José Older. 

De teams van Lucasfilm Publishing en Story Group hebben dit initiatief zorgvuldig uitgewerkt, en deze boeken, strips en tijdschriften worden uitgegeven door Disney Lucasfilm Press, Del Rey, IDW Publishing, Marvel, en anderen. De auteurs van deze boekenreeks namen vandaag ook deel aan een virtueel lanceringsevenement, waar ze inzichten deelden over wat ze konden verwachten, evenals enkele nieuwe aankondigingen deden.

U kunt de eerste boeken van Star Wars: The High Republic kopen op: Bol.com en Amazon

bron: disneyparks.disney.go.com

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 05 januari 2021 15:10