Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Volledige show: Mickey and Minnie's Magical Voyage op de Dubai Expo 2020

maart 29, 2022 223
Disney Destinations International en het USA Paviljoen op de Expo 2020 in Dubai hebben een exclusieve nieuwe show gegeven - Mickey en Minnie's Magical Voyage.

Geliefde Disney-personages gaan op een magisch avontuur, speciaal gecreëerd voor de "The World's Greatest Show". Twee spectaculaire live optredens waren gepland op 19 maart in het Dubai Millennium Amphitheater.

De spectaculaire voorstellingen, die speciaal zijn gemaakt voor de Expo 2020 in Dubai, laten aantal geliefde Disney-figuren zien als ze aan boord gaan van een reis naar magische Disney-bestemmingen over de hele wereld, en onderweg zullen ze een aantal beroemde vrienden ontmoeten.

Met de Disney Cruise Line die haar vloot uitbreidt, zullen Mickey en Minnie hun avontuur aan boord van een gloednieuw schip brengen, met een spannende stop in Walt Disney World in Florida om de 50 jaar van magie van de bezienswaardigheid te vieren.

Mickey en Minnie zullen vervolgens aanmeren in Disneyland Paris. Nadat ze zich hebben geïnstalleerd in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, gaan ze naar het Super Hero Station en krijgen ze een korte sneak-peek van de Avengers Campus die binnenkort wordt geopend in het Walt Disney Studios Park, waar ze misschien wel een Super Hero of twee tegen het lijf lopen.

En net op tijd voor de 30e verjaardag van het resort, zullen ze naar één van de iconische locaties van Disneyland Paris gaan, het kasteel van Doornroosje, voor een epische verjaardagsviering.
Mickey en Minnie's Magische Reis, gemaakt voor jong en oud, brengt de wondere wereld van Disney tot leven voor bezoekers aan de Expo 2020 in Dubai.


Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)