Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Remy's Ratatouille Adventure opent in 2021

november 30, 2020 1594

In 2021 opent Remy's Ratatouille Adventure in Epcot (Walt Disney World) een nieuwe gezinsvriendelijke trackless darkride. De attractie is gebaseerd op Ratatouille: L'Aventure Totalement Toquée de Rémy in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Er zijn wat kleine verschillen mogelijk omdat de Imagineering mogelijk wat aanpassingen gedaan heeft. De versie in Disneyland Paris heeft ook een tafelservicerestaurant wat in Epcot niet het geval is. De uitbreiding van het Franse paviljoen van de World Showcase in Epcot bevat wel enkele specifieke eet- en winkelmogelijkheden. Alleen de attractie zelf is een kloon met hetzelfde verhaal.


La Crêperie de Paris is de grote toevoeging aan de uitbreiding van Streets of Paris. Deze nieuwe crêperie van de beroemde chef-kok Jérôme Bocuse, de zoon van Paul Bocuse en uitbater van de restaurants Chefs de France en Monsieur Paul van het paviljoen.
La Crêperie de Paris zal een menu bevatten dat is geïnspireerd op de Bretonse regio van Frankrijk, en biedt zowel bediening aan tafel als een snelle service. Het restaurant serveert zowel zoete pannenkoeken als hartige galettes.


(foto: allears.net)

Oorspronkelijk moest de nieuwe attractie open gaan in 2020, maar deze dat werd verplaatst naar 2021. De precieze datum is nog niet bekend maar de verwachting is dat deze zal zijn als de maatregelen tegen de wereldwijde pandemie minder streng worden in de Walt Disney World parken.

Een kijkje achter de schermen:


Afbeelding
 

 

 

Beoordeel dit item
(0 stemmen)