Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Parks maken het Blauw om Disney+ Day te vieren

augustus 25, 2022 205
We maken het weer blauw in de Disney Parken als we Disney+ Day vieren op 8 september! Je bent uitgenodigd om je dag "een plus te geven" met speciale aanbiedingen en fan-favoriete plezier.

De ochtenden in het Walt Disney World Resort in Florida en het Disneyland Resort in Californië zullen worden "opge-plus-t" met elfenstof bij vroege binnenkomst! Disney+ abonnees en hun reisgezelschap met geldige toegang en reserveringen worden opnieuw uitgenodigd om de themaparken in Disneyland Resort* en Walt Disney World Resort 30 minuten voor reguliere parkopening te betreden.

Om de herinneringen van deze speciale dag vast te leggen, kunnen abonnees die dag ook genieten van gratis Disney PhotoPass-fotodownloads op geselecteerde locaties in Disney's Hollywood Studios en de themaparken van het Disneyland Resort.

We zijn ook verheugd om te delen dat gasten die verblijven in geselecteerde Walt Disney World Resort Hotels en Hotels van het Disneyland Resort (met geldige toegang en een reservering) alleen op 8 september, ter viering van Disney+ Day, de mogelijkheid krijgen om 60 minuten voor reguliere parkopening binnen te gaan in één van de Walt Disney World of Disneyland Resort themaparken.

In Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World Resort viert u Disney+ Day met Disney+ character meet-and-greets en cavalcades, "plus" meer verrassingen gedurende de dag (geldige themaparkentree en Disney's Hollywood Studios parkreservering vereist). Het plezier eindigt daar niet! Gasten die verblijven in geselecteerde Walt Disney World Resort hotels kunnen de dag afsluiten met een speciale Disney+ voorstelling in Movie Under the Stars.Het is te mooi om blauw te zijn in het Disneyland Resort! Kijk uit naar herdenkingskrijtkunst in het Downtown Disney District en in het Disneyland Hotel, manieren om je foto's te "plussen", evenals leuk en feestelijk eten en drinken in het hele Disneyland Resort. Poseer als een ster in Hollywood Land met een foto met Mater en Bliksem McQueen voordat je naar Cars Land gaat - geïnspireerd door de Disney en Pixar film "Cars" - om de vierwielige sterren zelf te ontmoeten! Wens je nog meer? Gasten die in de hotels van het Disneyland Resort verblijven, worden uitgenodigd om langs te komen in Disney's Grand Californian Hotel & Spa voor een speciale filmvoorstelling.

Terwijl we alle blauwe dingen vieren, eten we ze ook! Stel je zoetekauw tevreden met blauw bestoven churros - alleen verkrijgbaar in de Disneyland Resort-themaparken deze Disney+ Day op Buena Vista Street en Grizzly Peak in Disney California Adventure park, in de buurt van Sleeping Beauty Castle en Astro Blasters in Tomorrowland in Disneyland park. In het Downtown Disney District kun je kiezen uit drie echte blauwe cocktails: een Ocean Breeze bij Naples Ristorante E Bar, Blue Hawaiian bij Uva Bar & Cafe, en een Tropical Margarita bij Tortilla Jo's.

Fans worden ook uitgenodigd om digitaal deel te nemen aan de vieringen door het opvoeren van hun selfie spel met Disney PhotoPass Lenzen voor Disney + Day. Trek feestelijke Mickey-oren aan of nodig Groot uit om een cameo te maken via deze limited-time lenzen - beschikbaar voor degenen die in de parken of thuis in de VS vieren via Snapchat en de My Disney Experience-app.
Chocolade-hazelnoot donut met blauw thema voor Disney+ Day in Disneyland ParisOp 8 september zal Disneyland Paris de gasten verblijden met een speciaal voor deze gelegenheid ontwikkeld entertainmentprogramma, naast fotomomenten met Disney PhotoPass en een chocolade-hazelnoot donut met een blauw thema. Voor meer plezier worden Disney+ abonnees en hun gezelschap met themapark tickets en reserveringen voor de eerste keer uitgenodigd om het Disneyland Park in Disneyland Paris te betreden om 9:00 uur (30 minuten voor reguliere parkopening) en dit alleen op 8 september 2022.
Hong Kong Disneyland zal vieren met gasten die het park bezoeken op 10 september.

Gasten zullen blauw zien op deze cruise! Tijdens de Disney Vacation Club Member Cruise van 29 augustus tot 5 september zullen leden aan boord van de Disney Wonder getrakteerd worden op speciale geschenken van Disney+ en 9 exclusieve shows en ervaringen die de huidige en komende Disney+ programmering ondersteunen.

Over de hele wereld zullen Consumer Products, Games en Publishing ook Disney+ Day vieren. Meer in de komende weken over hoe je kan deelnemen aan de pret.

Gasten kunnen worden gevraagd om te verifiëren dat zij een Disney+ abonnee zijn door hun inlogscherm op de Disney+ app via hun telefoon te tonen om vroeg binnen te komen en om speciale voordelen in de parken te ontvangen. Zorg ervoor dat u de Disney+ app downloadt en zich aanmeldt voor aankomst. Entertainment is onder voorbehoud van wijzigingen.
* Alleen Disneyland Resort hotelgasten zullen toegang hebben tot de directe themapark ingangen bij Disney's Grand Californian Hotel & Spa, Disney's Paradise Pier Hotel loopbrug en Downtown Disney District Monorail.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)