Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

7 Halloween Disney-films die je kunt beleven in Disney Parken

oktober 26, 2023 377
Terwijl we de dagen tot Halloween aftellen, kiezen veel Disney-fans kostuums uit, snijden ze pompoenen en kijken ze natuurlijk naar Halloween-favorieten op Disney+. Voor de perfecte reeks huiveringwekkende avonturen, bekijk zeven favoriete Halloween-films waarin je jezelf kunt onderdompelen in Disneyland Resort en Walt Disney World Resort. Wie zou het Haunted Mansion niet willen binnenstappen nadat hij de Hatbox Ghost ‘verdwijnt’ heeft gezien?


Waar wacht je op? Je kunt nu al deze Halloween-favorieten bekijken op Disney+.1. Disney’s “Haunted Mansion”
In Disney’s ‘Haunted Mansion’ verhuizen een vrouw en haar zoon naar New Orleans op zoek naar een nieuwe start. Ze beseffen al snel dat ze niet de enige bewoners binnen zijn. Uiteraard rekruteren ze zogenaamde ‘spirituele experts’ om de geheimen achter hun bovennatuurlijke schuilplaatsen te ontdekken en er een einde aan te maken.

Verscholen tussen de bomen staat een oud en verlaten landhuis te wachten tot je binnenstapt. Pas op voor iedereen die binnenkomt... want het is misschien niet zo leeg als het lijkt. Dit is de thuisbasis van 999 vrolijke geesten en er is ruimte voor nog maar één. Als je me niet gelooft, waarom kijk je dan niet zelf?

The Haunted Mansion in Magic Kingdom Park, in Walt Disney World, wacht met spanning op je komst naar Mickey's Not-So-Scary Halloween Party. De bovennatuurlijke huurders hebben me laten weten dat Madame Carlotta en de Butler het kerkhof speciaal voor jou hebben klaargemaakt. Voordat je door de voordeur stapt, moet ik je waarschuwen: het kan de loop van je hele leven veranderen.

Pas op voor liftende geesten tijdens Mickey's Not-So-Scary Halloween Party in Walt Disney World! Geesten zullen vrij rondlopen vanuit het landhuis tijdens Mickey's "Boo-to-You" Halloween-parade. Houd je ogen open voor grafdelvers, grafstenen en walsende geesten! Pas op voor Constance Hatchaway, de spookachtige bruid, terwijl zij voorop loopt op zoek naar haar volgende slachtoffer...

Voor onze speciale gasten die de uitverkochte Oogie Boogie Bash in Disneyland Resort bijwonen, kun je Constance en de liftende geesten door de “Frightfully Fun Parade!” zien zweven.2. “Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas”
Jack Skellington is de angstaanjagende routine beu en gaat op reis om iets nieuws te vinden voor Halloween Town. Hij weet niet dat er een interessante wereld op hem wacht, waar nachtmerries niet te vinden zijn. De Pompoenkoning ontdekt dat kerstvreugde precies was wat hij miste. In een missie om dit gevoel te verspreiden, vervangt hij de Kerstman en creëert hij een nachtmerrie voor jongens en meisjes overal ter wereld.

Everybody SCREAM! Jack en Sally willen je graag ontmoeten op New Orleans Square in het Disneyland-park in het Disneyland Resort. Bij Walt Disney World zie je ze misschien ook op Mickey's Not-So-Scary Halloween Party. Je kunt Jack zelfs zien als gastheer van Disney's Not So Spooky Spectacular vuurwerkshow op het Assepoester Kasteel.

What’s this? Ik kan mijn ogen niet geloven. Dwaze stervelingen kunnen nu de stad Halloween binnengaan terwijl Jack Skellington en zijn vrienden de gangen van de Haunted Mansion Holiday in het Disneyland-park verwoesten. Maak een ritje over het beroemde kerkhof, bekijk de gloeiende cadeautjes en zie hoe Jack Kerstmis viert.

Maar dat is niet alles. Jack Skellington en zijn spookachtige hond Zero geven de aftrap voor het nachtelijke spektakel 'Halloween Screams' in het Disneyland Park. Kijk hoe hij bovennatuurlijke projecties en een mengelmoes van Halloween-muziek oproept in Main Street, VS, Sleeping Beauty Castle, Rivers of America en voor ‘it’s a small world’, met vuurwerk op bepaalde avonden.

3. Disney’s “Hocus Pocus” en “Hocus Pocus 2”
Nadat ze per ongeluk door tienerkinderen zijn opgeroepen, keren drie wilde heksen terug uit het 17e-eeuwse Salem om hun jeugd terug te winnen en wraak te nemen op de stad. In Disney’s ‘Hocus Pocus’ en ‘Hocus Pocus 2’ volg je de Sanderson Sisters door de stad, terwijl ze proberen de jeugd te vangen voordat de zon opkomt.Pak je dansschoenen en maak je klaar om de hele nacht door te dansen in Main Street, U.S.A.. Winifred, Sarah en Mary betreden het podium tijdens de Hocus Pocus Villain Spelltacular om je te betoveren in het Walt Disney World Resort!

Dat zullen echter niet de enige heksen zijn die door het park lopen. Minnie Mouse, Katrien Duck en Clarabelle Koe wisten precies wie ze dit jaar wilden zijn. Zie het fantastische trio vermomd als de Sanderson Sisters tijdens Mickey's 'Boo-to-You' Halloween-parade. Misschien zie je ze zelfs rondwandelen in Oogie Boogie Bash – A Disney Halloween Party, een evenement met aparte kaartjes in het Disney California Adventure Park.4. Disney’s “Cruella”
Wie is zwart en wit, met overal rood? Dat klopt... Cruella de Vil. Reis met mij mee, terug in de tijd, naar Londen in de jaren zeventig. Zie hoe de beruchte modieuze slechterik verandert van een sjofele dief in de wraakzuchtige Cruella de Vil. Hier onthult Disney’s “Cruella” het achtergrondverhaal van hoe mijn favoriete slechterik haar slechte kant omarmt.

Wist je dat je zelf met de modediva kunt praten? Je kunt haar een behoorlijke impact zien maken op het podium van Oogie Boogie Bash. Kijk hoe Cruella de troon claimt terwijl ze haar volgende prachtige kledinglijn creëert. Wees voorzichtig!

Zoals we allemaal misschien weten, houdt Cruella van een dramatische entree. Je kunt haar zien op Mickey's Not So Scary Halloween Party, waar ze de meest fantastische entree van allemaal maakt. Tijdens Mickey's 'Boo to You' Halloween-parade steelt ze de show terwijl ze langs de menigte rijdt.5. Disney’s “Maleficent: Mistress of Evil”
Er was eens een machtige vijand genaamd Maleficent. Als mensen haar zien, rennen ze schreeuwend van angst weg. We kennen haar verhaal, maar we vergeten dat ze een hart heeft. We komen er al snel achter dat zij niet degene is voor wie we moeten vluchten. In "Maleficent: Mistress of Evil" begin je een verhaal waarin Maleficent vrede brengt in de twee werelden.

Als je je afvraagt hoe je zelf getuige kunt zijn van haar krachten, bezoek dan Mickey's "Boo-to-You" Halloween-parade. Kijk hoe Maleficent een spreuk uitspreekt en jullie allemaal vervloekt tijdens haar slechte entree in het park. Naar mijn mening is zij de machtigste schurk.

Als je wat extra pit aan je dag wilt toevoegen, kun je Maleficent ontmoeten in Tomorrowland vóór de “Disney Villains Dance Party” tijdens Halloween Time in het Disneyland Resort.6. “Halloweentown”
Wist je dat er een magisch stadje bestaat waar exotische wezens door de straten zwerven? Marnie en haar jongere broers en zussen volgen hun geestelijke grootmoeder naar Halloweentown. Deze stad herbergt honderden inwoners (zoals monsters, goblins en geesten), maar een kwade kracht bedreigt de stad en al het goede eraan. Help Marnie, Dylan en Sophie het echte verhaal achter Halloweentown te ontdekken.

Als je altijd al een plek wilde bezoeken waar het Halloween-seizoen net zo wordt gevierd als de bewoners van Halloweentown, dan is dit je kans! Spring op de vliegende bus en begeef je naar Halloween Time in het Disneyland Resort. Het Main Street Pumpkin Festival verlicht de straat waar pompoenen in de vorm van je favoriete personages – Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Donald Duck en Pluto – speciaal op jou wachten! Vind ze gloeiend boven de toegangspoorten van het Disneyland-park. Er staat zelfs een gigantische Mickey-pompoen in het hart van Main Street, VS, die de weg verlicht.7. Disney’s “The Adventures of Ichabod and Mr. Toad”
“The Adventures of Ichabod and Mr. Toad” deelt twee klassiekers vol avontuur om elke hoek.
Het dorp Terrytown is een vredige plek, maar er zijn ook spookachtige plekken en bijgeloof. Sommigen geloven dat de slungelige geest van een schoolmeester nog steeds door de stad spookt. In “The Adventures of Ichabod and Mr. Toad” verdwijnt Ichabod op mysterieuze wijze en laat niets anders achter dan een hoed. Waar denk je dat hij naartoe is gegaan?Heb je de geruchten gehoord? Kom dichterbij en ik zal het je vertellen.... Er zijn geruchten over een flikkerende lantaarn die 's nachts door de straten loopt. Anderen hebben een paard de stad in horen galopperen nadat de zon ondergaat.

Om bewijs te verzamelen dat dit inderdaad de Headless Horseman is, moet je naar Mickey's "Boo-to-You" Halloween-parade gaan op Mickey's Not-So-Scary Halloween Party. Clippity-Clop... Clippity-Clop.... Hoor je dat? Het moet de Hoofdloze Ruiter zijn die door Main Street, U.S.A. loopt. Let op je hoofd! Mogelijk spot je ook een standbeeld van de Headless Horseman die langs Buena Vista Street rijdt in het Disney California Adventure Park, en bezoekers die Oogie Boogie Bash – A Disney Halloween Party bijwonen kunnen toekijken terwijl hij de ‘Frightfully Fun Parade’ leidt, met een flikkerende jack-o in zijn hand. -lantaarn in zijn gehandschoende hand.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 27 oktober 2023 07:30