Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een viering van een samenwerking: Een verfrissende kijk op Disney's geschiedenis met Coca-Cola

september 07, 2021 241
Slechts een handvol bedrijven is er al bij sinds het Magic Kingdom Park bijna 50 jaar geleden zijn poorten opende in het Walt Disney World Resort.

Er zijn er minder die teruggaan tot de opening van Disneyland in 1955, en nog minder die dateren van daarvoor - maar Coca-Cola staat trots op die lijst.


Liefhebbers van de Disney-geschiedenis zullen graag horen dat de relatie met Coca-Cola begon in 1942 toen Walt Disney voor het eerst verscheen in het Coca-Cola radioprogramma "The Pause That Refreshes on the Air." In 1950 werd Disney's televisiespecial, "One Hour in Wonderland", zelfs gesponsord door de Coca-Cola Company! En toen Disneyland op 17 juli 1955 werd geopend, stonden onze vrienden van Coke ons bij en sponsorden ze de Refreshment Corner in Main Street U.S.A. Een paar jaar later, op 1 oktober 1971, werd het Magic Kingdom Park geopend in het Walt Disney World Resort en begon The Coca-Cola Company met het sponsoren van de Refreshment Corner (nu Casey's Corner genoemd) in Main Street U.S.A. In de afgelopen 66 jaar is deze relatie gegroeid in Disney Parken over de hele wereld, met alles van gehoste locaties tot baanbrekende producten die de gastervaring verbeteren.


Of je nu geniet van een koel drankje in Café Hyperion in Disneyland Paris, iets bestelt uit de favoriete automaat van de gasten in Hong Kong Disneyland Resort of luistert naar de muzikale stijl van Cosmic Ray in Cosmic Ray's Starlight Café in Magic Kingdom Park, Disney Park gasten over de hele wereld hebben de kans om te genieten van een grote verscheidenheid aan Coca-Cola producten!

Als je staat te popelen om een aantal van de wereldwijde smaken van Coca-Cola te proberen, houd dan zeker de heropening van Club Cool in EPCOT in de gaten - die is voor binnenkort! De nieuwe ruimte zal zeven wereldwijde smaken van Coca-Cola bevatten die gasten kunnen proberen, inclusief de favoriet van de fans, Beverly! Bekijk deze sneak peek die Imagineer Zach Riddley deelde van de ruimte.


Net als de Coke Orbs in Star Wars: Galaxy's Edge of Pingo Doce en Pym Test Kitchen in Avenger's Campus in Disney California Adventure park, voegt Club Cool zich bij een indrukwekkende lijst van meeslepende manieren waarop Walt Disney Imagineering en onze Food & Beverage en Merchandise teams hebben samengewerkt met Coca-Cola om boeiende ervaringen voor gasten te creëren.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)