Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Walt Disney Travel Company kondigt met trots de lancering aan van de gloednieuwe podcast Journey to the Magic met sterren.

september 16, 2021 222
Elke week zal Giovanna Fletcher, koningin van het kasteel, auteur en Disney fan, een van haar beroemde gasten uitnodigen om te praten over alles wat met Disney te maken heeft. Zij zullen magische herinneringen, grappige verhalen en familietradities delen van hun vakanties naar Walt Disney World, Disneyland Paris en Disney Cruise Line.

Luisteraars kunnen veel tips van insiders verwachten, Disney hacks van de beroemde gasten, veel vakantie-inspiratie en zelfs een kans om een droomvakantie naar Walt Disney World Resort in Florida te winnen.
Tijdens de zesdelige serie herbeleven Giovanna en haar gasten hun ervaringen in de iconische attracties van de Disney Parken, halen ze herinneringen op aan speciale momenten met hun favoriete Disney-figuren en onthullen ze leuke weetjes over hun tijd in de resorts en op de Disney-cruiseschepen. Disney expert Elkie zal ook in elke aflevering te zien zijn om haar top tips en waardevolle insider kennis te onthullen, evenals exclusieve updates over de Disney Parken en de speciale vieringen die Walt Disney World in petto heeft voor de 50e Verjaardag die begint op 1 oktober 2021.

In aflevering één wordt Giovanna vergezeld door echtgenoot en Glitterball mededinger Tom Fletcher, terwijl beste vriendin en TV-presentatrice Emma Willis haar gast is voor aflevering twee, de rest van de beroemde gasten voor de serie moeten nog onthuld worden. Elke gast zal de luisteraar meenemen op een reis, met details over hun perfecte, leuke "Disney dag", van hun must do attractie zodra ze een Disney Park binnenstappen, tot middagen om een melkweg ver, ver weg te verkennen en avonden om te genieten van een magnifiek romantisch diner in een restaurant gerund door een rat.

Auteur en presentatrice, Giovanna Fletcher, zei: "Ik ben al heel lang fan van de Disney Parken en we hebben er enkele van onze meest magische momenten als familie beleefd - inclusief onze huwelijksreis, dus ik kon niet enthousiaster zijn om met Walt Disney Travel Company samen te werken aan deze podcast. Verwacht blije tranen en veel gelach als elk van mijn bekende gasten ons meeneemt op een reis om hun magische reizen te herbeleven en ons door hun Dream Disney Day loodsen. Het bracht zo veel van mijn eigen prachtige herinneringen terug, dus ik hoop dat Disney fans net zo veel plezier beleven aan het luisteren naar 'Journey to the Magic' als ik aan het maken ervan. Meer dan dat, ik hoop dat het zorgt voor wat broodnodige Disney magie in deze tijden."

Justin Kliger, directeur van Walt Disney Travel Company, zei: "Ons doel was om van deze podcast een vreugdevolle bestemming op zich te maken, voor iedereen die het afgelopen jaar die Disney-magie heeft gemist. Met onze vriendin en host Giovanna aan het roer, zullen luisteraars zeker glimlachen, een tip of twee leren en leuke ideeën opdoen voor hun volgende Disney-avontuur met ons."

Deel 1 en 2 zijn reeds beschikbaar en er komen er nog vier aan! Om de podcast te vinden  op je favoriete platforms, volg je deze link: https://podfollow.com/journey-to-the-magic/view of www.disneyholidays.co.uk/podcast
Beoordeel dit item
(0 stemmen)