Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Duffy and Friends verwelkomen LinaBell!

september 24, 2021 344
We zijn zo opgewonden om u onze nieuwe vriendin van Duffy voor te stellen, LinaBell. Ze is een vos met een onderzoekende geest en de intelligentie die dat ondersteunt. Ze vindt plezier en opwinding in het oplossen van problemen en mysteries.


Duffy ontmoette LinaBell toen hij verdwaald was in het bos en een vlinder volgde. LinaBell haalde plotseling maar meesterlijk haar vergrootglas tevoorschijn en begon "aanwijzingen" op Duffy's lichaam te onderzoeken om erachter te komen waar hij vandaan was gekomen. Dankzij haar speurderstalent kon Duffy worden herenigd met Mickey Mouse. Duffy en de rest van de vrienden zijn vaak vol ontzag over haar ingenieuze manieren om problemen op te lossen.

LinaBell leert ons allemaal rond te kijken voor aanwijzingen. Je weet maar nooit; aanwijzingen voor onze problemen kunnen recht voor onze ogen liggen, we weten het alleen nog niet!

Nu LinaBell zich bij de familie heeft gevoegd, kun je uitkijken naar nog meer spannende en hartverwarmende verhalen in de verhalenwereld van Duffy and Friends!

Gasten kunnen LinaBell ontmoeten in Shanghai Disney Resort vanaf 29 september en ze kunnen ook hun eigen LinaBell pluche en vele andere items mee naar huis nemen om te genieten van hun persoonlijke onderzoeksreizen.
Op de andere locaties waar Duffy en Friends verschijnen, zal LinaBell daar haar debuut maken vanaf de herfst van 2022.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op vrijdag 24 september 2021 14:27