Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney onthult haar magische kerstcampagne 'De Magie van Samen Zijn' ter ondersteuning van Make-A-Wish® met een nieuwe geanimeerde kerstclip

november 06, 2021 205
Disney brengt vandaag een magische nieuwe kerstclip uit om het begin van de feestdagen te vieren. De nieuwe kerstclip "Pluspapa" is een geanimeerde kortfilm van drie minuten over de samenhorigheid binnen een familie en de kracht van het vertellen van verhalen.

De clip is een vervolg op de kerstclip van vorig jaar, genaamd Lola, die zich focuste op de feestelijke tradities die van generatie op generatie worden doorgegeven. De kortfilm ging op woensdag 3 november 2021 in première op TV en verschijnt digitaal via Disney's eigen kanalen in 45 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. De clip maakt deel uit van Disney's feestelijke retailcampagne 'De Magie van Samen Zijn', ter ondersteuning van Make-A-Wish®.

Na Disney's eerste Consumer Products kerstclip in 2020, die meer dan 106 miljoen keer werd bekeken, zien we dit jaar een volwassen Nicole, de kleindochter uit Lola, en haar twee kinderen Max en Ella, wanneer hun nieuwe pluspapa Mike zijn intrek neemt in het huis van de familie.

De nadruk van het verhaal ligt op een heel speciaal verhalenboek - een kostbaar voorwerp dat zoon Max van zijn biologische vader heeft gekregen. Het boek laat zien hoe de kracht van het vertellen van verhalen de familiebanden kan versterken en legt de nadruk op de magie die kan ontstaan door samen te lezen, terwijl de Disney en Pixar-verhalen van de pagina's opstijgen en tot verbazing van de hele familie tot leven komen.

Kijkers zullen het gezin een emotionele reis zien maken in de aanloop naar kerstmis terwijl ze genieten van het samenvoegen van bestaande en nieuwe feestelijke tradities.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Laagste prijs kalender