Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris - Terug in de tijd [1997]

december 19, 2020 2316
Voor de 5de verjaardag van Disneyland Paris werd het Sleeping Beauty Castle versierd met carnavalsmaskers, narrenhoeden, franjes en klokken om de animatiefilm The Hunchback of Notre Dame te promoten.

Op 12 April 1997 was er een grote parade door Main Street U.S.A. met 1000 artiesten, dansers en muzikanten vanuit heel Europa. Op 1 juni 1997 was het ook voor de Thalys zover om Disneyland Paris aan te doen. De derde hoge snelheidslijn brengt bezoekers in enkele uren naar het resort vanuit overal in Europa.
In dat zelfde jaar kwam de Tour De France voor de 2de maal naar Disneyland Paris. Op 26 juli was er een tijdrit van 63km vanuit Disneyland Park en op 27 juli starten de wielrenners opnieuw vanuit het park richting Parijs.
Sinds de opening van Disneyland Paris kon je als het donker was ook genieten van de Main Street Electrical Parade, deze parade met duizenden lichtjes trok door het park tot 2003 en was een groot succes. Bijna de volledige parade kwam uit Magic Kingdom in Walt Disney World waar deze te zien was tot 1991.

De Los Angeles Bar & Grill had niet alleen het uiterlijk van een chique eetgelegenheid aan de westkust, er stonden ook typische Californische gerechten en dranken op het menu, we kennen dit restaurant nu als Café Mickey. Aan de overkant bevond zich het grootste restaurant van Festival Disney: Key West Seafood.
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Laatst aangepast op zaterdag 19 december 2020 20:55

Laagste prijs kalender