Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

20 jaar Walt Disney Studios Park: Entertainment

maart 16, 2022 998

Toen het Walt Disney Studios Park opende, was het park heel anders dan zoals we het nu kennen. In de loop der jaren is er veel veranderd. Ook op entertainmentgebied is er de nodige verandering. Ontdek met ons het entertainment bij de opening van het park in 2002.


Shows
Het Walt Disney Studios Park had diverse permanente shows, zoals Animagique, CinéMagique en Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular. Deze waren vrijwel het hele jaar door te zien en gingen vele jaren mee. Disney benoemde deze shows daardoor eigenlijk ook als attracties. Verder waren er geen andere shows tijdens bij de opening te zien.

Ontmoetingen met Disney Figuren
Uiteraard horen bij een dagje in de Disney Parken ook ontmoetingen met je favoriete Disney Figuren. Bij de opening van het Walt Disney Studios Park telde het park slechts één officiële fotolocatie, namelijk Mickey : Recontre avec les Stars ! Mickey en Minnie waren regelmatig te vinden bij hun trailer die geparkeerd stond tussen Art of Disney Animation en Tapis Volants – Flying Carpets over Agrabah. Hier waren de bekendste Disney Muizen te ontmoeten in hun flitsende geel met rode outfits. Natuurlijk waren er nog meer Disney Figuren te ontmoeten in het park, maar dat waren ongeplande ontmoetingen zonder vaste fotolocatie.


Streetmosphere
Om het over het algemeen wat saaie Walt Disney Studios Park wat meer leven in te blazen werd er gebruik gemaakt van streetmosphere. Hierbij kun je denken aan kleine showachtige optredens, waarbij het publiek gevraagd werd om actief deel te nemen, maar ook was er live-muziek. 


Parade
Veel van de vroege bezoekers van het Walt Disney Studios Park zullen zich de tijd kunnen herinneren dat er een parade door het park reed. Deze Disney Cinema Parade verscheen echter pas enkele maanden na de opening van het park. De eerste keer dat de parade te zien was, was namelijk op 1 juni 2002 en bracht hiermee een ode aan de vele Disney Classics die uit de Disney animatiestudio’s zijn voortgekomen.

Afbeelding

Wil je meer weten over hoe het Walt Disney Studios Park er bij de opening uit zag, klik dan snel verder:
20 jaar Walt Disney Studios Park: Front Lot
20 jaar Walt Disney Studios Park: Animation Courtyard
20 jaar Walt Disney Studios Park: Production Courtyard
20 jaar Walt Disney Studios Park: Backlot
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender