Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disneyland Paris helpt Franse autoriteiten bij vaccinatie

april 21, 2021 419

Vanaf 24 april zal Disneyland Paris het conventiecentrum van Disney’s Newport Bay Club gebruiken als groot vaccinatiecentrum. Ieder weekend zal er tussen 9.30 uur en 17.30 uur, op afspraak gevaccineerd worden.


De organisatie van het vaccinatiecentrum staat los van het hotel en zal worden bemand worden door de brandweer van Seine-et-Marne (SDIS). Zij hebben de leiding over de vaccinatielocatie en zijn verantwoordelijk voor het logistiek en operatief deel van het vaccinodrome. Dit alles gebeurt onder de autoriteit van de prefectuur en de Franse gezondheidsorganisaties (ARS).

Het doel van de SDIS is om iedere zaterdag en zondag 1.000 vaccinaties te geven, volgens de geldende overheidsregels. Disneyland Paris stelt de locatie beschikbaar om dit project te ondersteunen.

Dit project is onderdeel van Frankrijks nationale vaccinatieprogramma in de strijd tegen Covid-19. Het afgelopen jaar heeft Disneyland Paris de lokale gemeenschap op diverse manieren gesteund in deze moeilijke tijden en blijft hier, mede met dit project, mee doorgaan.

“Disneyland Paris is trots dat ze hulp kunnen bieden aan de autoriteiten, door de prefectuur Seine-et-Marne de mogelijkheid te bieden om het conventie centrum van Disney’s Newport Bay Club te gebruiken als vaccinatielocatie.” zei Eric Marion, Vice President Operations van Disneyland Paris.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 21 april 2021 09:33