Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Terugblik op "Life On Earth"

april 22, 2021 221
Op 22 april is het de dag van de aarde, oftewel Earth Day. Daarom blikken we vandaag terug op de avondshow Life On Earth.

Tijdens de gehele maand april, welke de Earth Month is, werd in Disneyland Paris een speciale show vertoond, voor het avondspektakel Disney Illuminations. Helaas was het Franse Disney resort, door de uitbraak van Covid-19, in 2020 onder andere de maand april gesloten. Dit jaar is het wederom het geval, daarom halen we graag twee eerder vertoonde shows, namelijk die van 2017 en van 2019 uit ons archief, om toch even te kunnen genieten. In samenwerking met DisneyNature worden tijdens de show prachtige beelden van de natuur en de bijzondere dieren vertoond. Een herinnering aan de schoonheid van onze aarde en dat we zuinig met dit alles moeten omgaan.

De introductie van de shows is gedaan door de Disneyland Paris Ambassadeurs van het betreffende jaar. Zo zien we in de introductie van de show van 2017 Laura Janice Gedigk en Michael Giordano, Disneyland Ambassadeurs van 2017-2018. In 2019 horen we huidige Disneyland Paris Ambassadeur Giona Prevete en zijn toenmalige collega-ambassadrice Joana Afonso Santiago.


Afbeelding
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 22 april 2021 08:37