Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Datums van het Halloween en Kerstseizoen bekend

februari 28, 2023 1300
Wil je dit jaar Halloween of de feestdagen vieren in Disneyland Paris? De data van de 2 populairste seizoenen zijn nu bekend, kom je ook griezelen tijdens Halloween of Disney Enchanted Christmas! in Disneyland Paris?

Disney Halloween Festival komt terug in 2023​
Geniet van 1 oktober t/m 5 november 2023 van de geestige halloweensfeer in Disneyland Paris. Verschrikkeleuke momenten voor jong en oud! Meer informatie hier.


Disney Betoverende Kerst komt terug in 2023!
Disney Betoverende Kerst komt terug van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024! Meer informatie hier.

Hoe vroeger je boekt hoe voordeliger en bovendien kan je gratis annuleren. Meer info hier.

Tip! wil je graag gaan in een rustige periode? Kies dan een goedkope periode, de duurdere zijn meestal de drukste.

NIEUW:
Dit jaar geen aparte kaartjes nodig voor Halloweenavond en Oudejaarsavond

ONZE TOP REDENEN OM IN EEN DISNEY HOTEL TE VERBLIJVEN

*Meer tijd in de Disney Parken
U bent slechts een korte wandeling of een ritje met de pendelbus** van de Disney Parken verwijderd en met Extra Magische Tijd kunt u ze zelfs verkennen vóór de officiële openingsuren.
*Meer plezier
Zwembaden, fitnesscentra, een spa, kinderhoeken en nog veel meer zorgen ervoor dat u zich vermaakt, zelfs wanneer u de Disney Parken niet aan het verkennen bent.
*Meer magie
Elk Disney Hotel dompelt u onder in een iconisch Amerikaans thema met een magisch Disney verhaal. Bovendien zijn het de enige plaatsen waar je elke dag Disney Characters* kunt zien.
*Meer diensten
Geniet van gratis parkeren bij uw Disney Hotel en op de gastenparking van de Disney Parken. Laat je Disney souvenirs bezorgen in de boetiek van je Disney Hotel. En als je in een suite of club kamer verblijft, geniet je van nog meer exclusieve voordelen.

**Uitgezonderd Disney Davy Crockett Ranch. Sommige hotels kunnen gesloten blijven of niet beschikbaar zijn voor alle of sommige dagen tijdens de geldigheidsperiode van deze publicatie. Neem contact met ons op voor de meest actuele informatie.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 20 april 2023 10:04

Laagste prijs kalender