Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Betoverende Kerst 2023

september 03, 2023 1283
Geniet van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024 van de kerstmagie in Disneyland Paris. Beleef de feestelijke sfeer samen met je familie en vrienden en maak de meest magische herinneringen.

Stap binnen in een schitterend wonderland vol kerstsfeer
Ontdek hoe het Disneyland Park verandert in een een betoverend wonderland vol lichtjes, een gigantische kerstboom en natuurlijk... sneeuw!

Ontdek het seizoen
Geniet van de kerstsfeer tijdens Mickey's Dazzling Christmas Parade!* Onze feestelijke parade straalt overdag vol magie en sprankelt 's avonds vol lampjes.
*Winnaar van de Brass Ring Award voor Most Creative Christmas/Holiday Show 2022, uitgereikt door The International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) op 17 november 2022.​Muziekshow Let's Sing Christmas!
Kom in de kerstsfeer en zing mee met Mickey, Minnie, Donald, Katrien en Goofy tijdens de magische muziekshow Let’s Sing Christmas!

De kerstboom wordt verlicht op Town Square
Ga 's avonds naar Town Square voor een magisch moment waarbij onze 24 meter hoge kerstboom wordt verlicht.Deel je kerstwensen met Disney Figuren en de Kerstman(1)
De magie van het kerstseizoen komt hier tot leven wanneer je de Disney Figuren of zelfs de Kerstman(1) ontmoet!en nog meer magische verrassingen
De Disney Figuren hebben vrolijke kerstverrassingen voor je in petto!

Ontdek de kerstsouvenirs en het exclusieve eten en drinken

Geniet van de smaken van kerst
Warm lekker op met een winterse soep, gevogelte met kastanjes en veenbessen, warme chocolademelk of een andere feestelijke specialiteit te verkrijgen in de Disney Parken en Hotels of op onze eigen kerstmarkt(2)!


Vind de leukste kerstcadeaus
Geef je kerst een vleugje Disney met onze decoraties, souvenirs en natuurlijk wat magische cadeautjes.Koop nu je toegangstickets
Ontdek ons aanbod toegangstickets hier.
Vind het ticket dat bij jou past en maak je klaar voor Disney Betoverende Kerst.

Voel de magie van kerst ook in onze Disney Hotels
Geniet dag en nacht van de kerstmagie wanneer je verblijft in een Disney Hotel
Geniet nog langer van de kerstmagie met een verblijf (hotel + tickets) in een van de Disney Hotels, die versierd zijn met sfeervolle kerstdecoratie.
Bekijk de beste prijzen voor de Disney Hotels hier.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 19 september 2023 06:58

Laagste prijs kalender