Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kerst wordt nog betoverender in 2021

augustus 05, 2021 1384
Vier het kerstseizoen dit jaar extra feestelijk, op de plek waar dromen tot leven komen: in Disneyland Paris. Van 13 november 2021 t/m 9 januari 2022 schitteren de Parken in de betoverende kerstsfeer. Disney Figuren wachten je op in hun fraaiste kerstoufits om samen magische momenten te beleven.


Feestelijke kerstversieringen in Disneyland Paris
Een gigantische kerstboom schittert in duizend kleuren op Town Square. De dwarrelende sneeuwvlokken geven Main Street, U.S.A. een winterse sfeer en feestelijke kerstlampjes verlichten de weg naar het Kasteel van Doornroosje. De sprookjesachtige kerstmagie komt hier tot leven!


Betoverende momenten met de Disney Figuren⁽¹⁾
Dit jaar maken Mickey en zijn vrienden het kerstseizoen vrolijker dan ooit! In hun fleurige kerstoutfits wachten ze je op bij de mooiste plekken in de Parken. Pak je telefoon en laat ze je grootste glimlach zien voor een kerstselfie. Met wie ga jij deze keer op de foto?


We hebben nog meer kerstverrassingen voor je in petto
Binnenkort onthullen we meer verrassingen op deze pagina, andere houden we geheim om je in de Parken te verbazen. De Disney Figuren en Disney Prinsessen hebben heel veel feestelijke verrassingen voorbereid die je in de Disney Parken kunt ontdekken. Hou je ogen en oren dus open en laat je meevoeren van de ene magische verrassing naar de andere.


Een verblijf vol verrassingen!
De Disney Figuren en Disney Prinsessen hebben nog veel meer geweldige verrassingen voorbereid die je in de Disney Parken kunt ontdekken, waaronder een koets die vroeger ... een pompoen was! Houd je ogen en oren open en laat je meevoeren van de ene magische verrassing naar de andere.


Kerstshoppen zoals nergens anders!
Kerst is overal in de Disney boetieks, met heel veel feestelijke verrassingen voor jong en oud. Streep af op je kerstverlanglijstje of trakteer jouw dierbaren op unieke feestelijke geschenken. Stop ook bij La Boutique du Château en Merlin l’Enchanteur, een prachtig winters wonderparadijs onder het Kasteel van Doornroosje, en ontdek nog meer kleurige kerstspullen!


Disney Village: vier kerst in een ongezien kerstdorp
Wil je nog langer van de kerstmagie genieten? Verleng de kerstmagie met een bezoek aan Disney Village, waar boetieks en restaurants met kleurige verlichting en fonkelende kerstversieringen nog open zijn na het sluiten van de Parken en waar prachtige houten chalets heerlijke zoete en hartige lekkernijen bieden tijdens Disney's Betoverende Kerst. Yum!

Boek nu al je verblijf en krijg de beste prijs: Disneyland Paris Website.Afbeelding

Voorwaarden
⁽¹⁾ Disney Figuren worden tijdens het seizoen op verschillende momenten en op verschillende dagen door de Parken begeleid. Hun aanwezigheid op een bepaald tijdstip of locatie kan daarom niet worden gegarandeerd.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 05 augustus 2021 11:57

Laagste prijs kalender