Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney New Year’s Eve Party

augustus 17, 2021 1243
Om de komst van 2022 te vieren, belooft Disneyland Parijs helder te schitteren!


Omdat de overgang naar het nieuwe jaar een uniek moment is, biedt Disneyland Parijs je een magische avond aan, speciaal voor deze gelegenheid.
In het hart van de magie van Disneyland Parijs, geniet van attracties tot 2 uur 's nachts en laat je verrassen door exclusief entertainment!
Mickey en zijn vrienden wachten op je om Nieuwjaar te vieren met familie of vrienden. Vier het in stijl met ons sprankelende oudejaarsvuurwerk! Het belooft de meest ongelooflijke ooit te worden. De show van dit jaar verlicht de lucht boven het kasteel van Doornroosje met kleurrijke explosies en lichteffecten!


Boek een verblijf (hotel + tickets) en bespaar 15% op de prijs van Disney New Year’s Eve Party tickets in vergelijking met de prijs van het standaard Disney New Year’s Eve Party ticket dat los wordt verkocht tegen de standaardprijs.

Het enige wat je hoeft te doen is:
- Selecteer je verblijfsdatum inclusief 31 december 2021 (minimaal 2 nachten).
- Voeg de tickets van de Disney New Year’s Eve Party toe aan je boeking als extra (tegen betaling).
- Voeg nu ook een feestelijke maaltijd toe aan je verblijf in de parken of de hotels. (Bij je reservering zit de toegang tot de New Year’s Eve Party inbegrepen, zodat je tot 2 uur ‘s nachts kunt genieten van het entertainment dat het Disneyland Park te bieden heeft)


Boek nu hier je verblijf voor deze feestelijke gebeurtenis!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 22 september 2021 08:19

Laagste prijs kalender