Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney New Year’s Eve Party tickets nu te koop

juni 22, 2022 1938
Vier oud & nieuw in Disneyland Paris​ ​
Laat je betoveren door schitterend vuurwerk, een aantal attracties die tot laat geopend zijn, Disney Figuren en nog meer verrassingen. Beleef op 31 december van 20.30 uur tot 02.00 uur een onvergetelijke oudejaarsavond in Disneyland Paris.Omdat de overgang naar het nieuwe jaar een uniek moment is, biedt Disneyland Parijs je een magische avond aan, speciaal voor deze gelegenheid.
In het hart van de magie van Disneyland Parijs, geniet van attracties tot 2 uur 's nachts en laat je verrassen door exclusief entertainment!
Mickey en zijn vrienden wachten op je om Nieuwjaar te vieren met familie of vrienden. Vier het in stijl met ons sprankelende oudejaarsvuurwerk! Het belooft de meest ongelooflijke ooit te worden. De show van dit jaar verlicht de lucht boven het kasteel van Doornroosje met kleurrijke explosies en lichteffecten!


Boek een verblijf (hotel + tickets) en bespaar 15% op de prijs van Disney New Year’s Eve Party tickets in vergelijking met de prijs van het standaard Disney New Year’s Eve Party ticket dat los wordt verkocht tegen de standaardprijs.

Het enige wat je hoeft te doen is:
- Selecteer je verblijfsdatum inclusief 31 december 2022.
- Voeg de tickets van de Disney New Year’s Eve Party toe aan je boeking als extra (tegen betaling).
- Voeg nu ook een feestelijke maaltijd toe aan je verblijf in de parken of de hotels. (Bij je reservering zit de toegang tot de New Year’s Eve Party inbegrepen, zodat je tot 2 uur ‘s nachts kunt genieten van het entertainment dat het Disneyland Park te bieden heeft)

Boek nu hier je verblijf voor deze feestelijke gebeurtenis!
Disneyland Paris jaarkaarthouders kunnen tickets bestellen voor Disney New Year’s Eve Party met korting via de reserveringslijn (Infinity 15% korting en Magic Plus 10% korting, max 3 tickets per jaarkaart)
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 22 juni 2022 18:08

Laagste prijs kalender