Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Meeslepende ervaring in de magische controlekamer van de Kerstman

november 09, 2021 256
Elk jaar komt de Kerstman langs in Disneyland Paris* en dit seizoen zal het niet anders zijn! Vanaf 13 november kunnen gasten een gloednieuwe Selfie Spot ontdekken - Santa's Magical Control Room - in Arcade Beta in Videopolis. Lees verder voor een exclusieve sneak peek...


Net voor hij vertrekt in zijn arrenslee voor zijn traditionele geschenkbezorging opent de Kerstman de deur naar een magische en unieke plek. Wie heeft er niet van gedroomd om naar de plek te gaan waar de Kerstman maandenlang zorgvuldig de voorbereidingen treft voor zijn grote reis rond de wereld? "We zijn in het kantoor van de Kerstman waar hij het hele jaar werkt, voorbereidingen treft en zijn reis plant om perfect georganiseerd te zijn", zegt Emmanuel Lenormand, de showdirecteur die verantwoordelijk is voor Disney's Betoverde Kerstseizoen.
We hebben nauw samengewerkt met de teams van Walt Disney Imagineering om het juiste verhaal te vinden om aan onze gasten te vertellen.
Opnieuw hebben de teams van Disneyland Paris zichzelf overtroffen met verbeeldingskracht en creativiteit om de gasten een nieuwe en echt meeslepende Selfie Spot aan te bieden. "We hebben nauw samengewerkt met de teams van Walt Disney Imagineering om het juiste verhaal te vinden om aan onze gasten te vertellen." De plek om dat verhaal te vertellen lag voor de hand: "Videopolis is ontworpen op basis van het thema reizen, dus het was voor ons vanzelfsprekend om dat te gebruiken als een natuurlijke uitbreiding om de avonturen van de Kerstman te vertellen voordat hij op een grote reis rond de wereld gaat om cadeaus af te leveren."
Wereldkaarten, geografische kaarten, boeken... alles is aanwezig om de reis van de Kerstman vlekkeloos te laten verlopen.
Scenograaf Jérôme Picoche leverde ook een opmerkelijke bijdrage om de gasten onder te dompelen in het hart van de controlekamer van de Kerstman. "Wereldkaarten, geografische kaarten, boeken... alles is aanwezig om de reis van de Kerstman vlekkeloos te laten verlopen." Geen detail wordt aan het toeval overgelaten: er zijn kaarten waarop de verschillende continenten staan aangegeven, registers waarin kinderen van over de hele wereld vermeld staan zodat niemand wordt vergeten, elk klein detail! We kunnen zelfs het kasteel van Doornroosje door een raam zien.
*De Kerstman is slechts tot 25 december aanwezig.

Boek nu je verblijf tegen de beste prijs met gratis annuleren: Disneyland Paris Aanbiedingen Kerst

 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 10 november 2021 09:08

Laagste prijs kalender