Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het magische kerstseizoen van Disneyland Paris

november 15, 2021 440
Van 13 november 2021 t/m 9 januari 2022 komt de kerstmagie tot leven in Disneyland Paris! Een wonderbaarlijke wintersfeer, Disney Figuren in hun vrolijkste kerstoutfits en een adembenemende nieuwe parade zorgen voor magische kerstmomenten.

NIEUW! Mickey's Dazzling Christmas Parade
Zing en dans tijdens de nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade, die feestelijker en magischer dan ooit is. Zie hoe Mickey en zijn vrienden, de Disney Prinsessen en zelfs de Kerstman overdag dansen op de nieuwe muziek wanneer ze door Main Street, U.S.A. rijden op hun fantastische paradewagens, elk versierd met een speciale fonkelende kerstboom. Deze vrolijke kerstverlichting maakt de spectaculaire feestsfeer 's avonds nog schitterender.

Afbeelding
Let's ‎Sing Christmas!
De magie van kerst komt tot leven als je samen met je Disney vriendjes, gekleed in feestelijke kleding, hartverwarmende liedjes meezingt. Kom en deel een onvergetelijk moment vol magie in Videopolis Theater in Discoveryland.

Afbeelding
A Funny, Snowy Winter
Donald komt erachter dat het bijna kerst is, maar hij is er nog helemaal niet klaar voor! Hij vraagt zijn vriend Goofy om hem te helpen met de voorbereidingen, maar niets gaat volgens plan. Kijk hoe de twee vrienden van het ene in het andere avontuur terechtkomen in deze maffe show op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park. Vergeet je telefoon niet voor een selfie met de sterren van de show.

Afbeelding
Geniet van magische kerstmomenten
Feestelijke kerstversieringen in Disneyland Paris
Een gigantische kerstboom schittert in duizend kleuren op Town Square. De dwarrelende sneeuwvlokken en feestelijke kerstlampjes geven Main Street, U.S.A. een winterse sfeer. De sprookjesachtige kerstmagie komt hier tot leven!
Betoverende momenten met de Disney Figuren⁽¹⁾ en de Kerstman

Dit jaar maken Mickey en zijn vrienden het kerstseizoen vrolijker dan ooit! In hun fleurige kerstoutfits wachten ze je op bij de mooiste plekken in de Parken. Pak je telefoon en laat ze je grootste glimlach zien voor een kerstselfie.


Een verblijf vol verrassingen!
De Disney Figuren en Disney Prinsessen hebben nog veel meer geweldige verrassingen voorbereid om te ontdekken in de Disney Parken, waaronder een koets die vroeger ... een pompoen was! Houd je ogen en oren open en laat je meevoeren van de ene magische verrassing naar de andere.

Kerst Magic Shots
Speciaal voor het kerstseizoen vind je in beide parken een aantal Magic Shots. Ga snel op zoek naar de Disney PhotoPass fotografen. De tijden wanneer een Magic Shot beschikbaar is, worden vooraf niet aangekondigd en wisselen dagelijks; je vindt ze in Disneyland Park op Central Plaza, achter de Star Wars Hyperspace Mountain, links van de Rustler Roundup Shootin' Gallery in Frontierland, aan de linkerzijde net na Fort Comstock en voor het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park.

Kerstshoppen zoals nergens anders!
Kerst is overal in de Disney boetieks, met heel veel feestelijke verrassingen voor jong en oud. Streep dingen af op je kerstverlanglijstje of trakteer jouw dierbaren op unieke feestelijke geschenken. Stop ook bij La Boutique du Château en Merlin l’Enchanteur, een prachtig winters wonderparadijs onder het Kasteel van Doornroosje, en ontdek nog meer kleurige kerstspullen!

Disney Village: vier kerst in een ongezien kerstdorp
Wil je nog langer van de kerstmagie genieten? Verleng dan de kerstmagie met een bezoek aan Disney Village, waar boetieks en restaurants met kleurige verlichting en fonkelende kerstversieringen nog open zijn na de sluiting van de Parken en waar prachtige houten chalets heerlijke zoete en hartige lekkernijen aanbieden tijdens Disney's Betoverende Kerst. Yum!

Zoek de laagste prijzen!
Gebruik de prijskalender om de laagste prijzen te vinden voor Disneyland Paris, kijk hier: Prijskalender Disneyland Paris. 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op maandag 15 november 2021 18:28

Laagste prijs kalender