Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Elektrische auto laden

mei 29, 2024 8340
Tegenwoordig rijden steeds meer mensen met een elektrische auto. Thuis gaat laden heel eenvoudig met een laadmogelijkheid aan huis, maar op vakantie is het altijd afwachten. Disneyland Paris biedt haar gasten een aantal oplaadmogelijkheden wat betreft de elektrische auto's. We sommen de opties graag voor je op.


Gastenparkeerplaats
Op de grote gastenparkeerplaats van de parken heeft Disneyland Paris vier laadpunten ter beschikking gesteld aan haar gasten. De twee laadpalen beschikken beide over een type 2 en een klassiek stopcontactaansluiting. Het laden is kosteloos, echter is de parkeerplaats betalend. Op vertoon van je Magic Pass hebben gasten die verblijven in een Disney Hotel, Explorers Fabulous Hotels Group of in een ander, via Disneyland Paris geboekt, partnerhotel, gratis toegang tot de parkeerplaats. Eveneens geven bepaalde types jaarpassen gratis toegang tot de parkeerplaats. Voor de overige gasten geldt het normale tarief van de gastenparkeerplaats.


Indien je je elektrische auto wilt laden op de gastenparkeerplaats, geef jedit dan aan bij de Cast Member van de Toll Plaza (ingang van de parkeerplaats). De laadpalen bevinden zich namelijk naast de invalidenparkeerplaatsen. Dit gedeelte van de parkeerplaats is enkel toegankelijk met een code (die dagelijks veranderd). Verder op de parkeerplaats houd je de richting van de invalidenparkeerplaats (Parking Winnie) aan, om naar de laadpalen toe te rijden.


Disney Hotels
Indien je verblijft in één van de Disney Hotels dan kan het zijn dat je direct bij je Disney Hotel al je elektrische auto kunt laden. Het Disneyland Hotel, Disney Hotel New York - The Art of Marvel, Disney Newport Bay Club, Disney Sequoia Lodge en Disney Hotel Cheyenne beschikken momenteel over laadpalen op hun eigen parkeerplaats. Slaap je in Disney Hotel Santa Fe, dan kan je laden bij een ander Disney Hotel als er plaats is, meer info bij de receptie van Disney Hotel Santa Fe.
Deze laadpalen zijn gelijk aan die van de parkeerplaats van het park en beschikken over een type 2 aansluiting, maar ook een standaard stopcontactaansluiting. Het laden bij de Disney Hotels is kosteloos voor hotelgasten.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Laagste prijs kalender