Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Elektrische auto opladen

december 17, 2020 779
Tegenwoordig rijden steeds meer mensen met een elektrische auto. Thuis heel eenvoudig met een laadmogelijkheid aan huis, maar op vakantie is dat altijd afwachten. Disneyland Paris biedt haar gasten een aantal oplaadmogelijkheden wat betreft de elektrische auto's. We sommen de opties graag voor je op.
Zoom in (real dimensions: 600 x 800)
Gastenparkeerplaats
Op de grote gastenparkeerplaats van de parken heeft Disneyland Paris vier laadpunten ter beschikking gesteld aan haar gasten. De twee laadpalen beschikken beide over een type 2 en een klassiek stopcontactaansluiting. Het laden is kosteloos, echter is de parkeerplaats betalend. Op vertoon van je Magic Pass hebben gasten die verblijven in een Disney Hotel, Explorers Fabulous Hotels Group of in een ander, via Disneyland Paris geboekt, partnerhotel, gratis toegang tot de parkeerplaats. Eveneens geven bepaalde types jaarpassen gratis toegang tot de parkeerplaats. Voor de overige gasten geldt het normale tarief van de gastenparkeerplaats.
Zoom in (real dimensions: 600 x 800)
Indien je je elektrische auto wilt opladen op de gastenparkeerplaats, geef dit dan aan bij de Cast Member van de Toll Plaza (ingang van de parkeerplaats). De laadpalen bevinden zich namelijk naast de invalidenparkeerplaatsen, welke enkel toegankelijk zijn met de juiste code (die dagelijks veranderd). Verder op de parkeerplaats houd je de richting van de invalidenparkeerplaats (Parking Winnie) aan, om naar de laadpalen toe te rijden.
Zoom in (real dimensions: 1149 x 798)
Disney Hotels
Indien je verblijft in één van de Disney Hotels dan kan het zijn dat je direct bij je Disney Hotel al je elektrische auto kunt laden. Het Disneyland Hotel, Disney's Hotel New York - The Art of Marvel en Disney's Newport Bay Club beschikken namelijk over een laadmogelijkheid. Bij deze Disney Hotels zijn de laadpalen enkel voorzien van een standaard stopcontact. Het laden bij de Disney Hotels is eveneens kosteloos. Om de laadpaal te kunnen gebruiken vraag je om assistentie aan één van de Cast Members van de valet service.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)