Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney Express bagageservice

december 17, 2020 2490
Zoom in (real dimensions: 1280 x 720)Voor wie met de trein naar Disneyland Paris reist en bij aankomst direct de parken in wil is er Disney Express.
Deze bagageservice zorgt er namelijk voor dat je op het treinstation de pre-check-in kunt doen en je bagage daar kunt achterlaten. Zo kun je maximaal genieten van je verblijf in Disneyland Paris. Disney Express is beschikbaar bij alle Disney Hotels en partnerhotels, met uitzondering van Disney Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris by Center Parcs.

Pre-check-in
Wanneer je met de trein aankomt op het treinstation van Marne-la-Vallée/Chessy loop je direct door naar de eerste etage van het treinstation. Daar vind je de Cast Members van de Disney Express-service. Zij zullen je de benodigde documenten, waaronder je Magic Pass, en informatie verstrekken. Op deze manier kun je direct vanuit het treinstation naar de Disney Parken wandelen en gaan genieten van je dag. Later op de dag kun je, wanneer jou dat het beste uitkomt, naar je Disney Hotel of partnerhotel om de check-in af te ronden.
Zoom in (real dimensions: 1067 x 800)
Bagageservice
Naast de pre-check-in wordt er ook voor je bagage gezorgd. Je kunt namelijk je bagage achterlaten bij de Disney Express-balie. Wanneer je dan aan het einde van de middag of in de avond in je Disney Hotel of partnerhotel aankomt staat de bagage daar op je te wachten. Afhankelijk van het Disney Hotel en partnerhotel kun je je bagage dan afhalen bij de bagagerie of is het misschien zelfs al op je kamer gebracht. De dag van vertrek kun je dan je bagage voor 11.00 uur 's morgens weer afgeven bij de bagagerie van je Disney Hotel of partnerhotel en wordt het door de Disney Express-service weer teruggebracht naar het treinstation, waar je het dan voor je vertrek weer kunt afhalen.

Goed om te weten: uit veiligheidsoverwegingen kan Disney Express niet alle voorwerpen geaccepteerd. Onder meer sieraden, laptops, foto- en videocamera's, kinderwagens en golfclubs kunnen niet worden aangenomen.
Zoom in (real dimensions: 1067 x 800)
Openingstijden
De Disney Express-balie op het treinstation is geopend van 8.00 uur tot en met 21.30 uur. De openingstijden van de bagagerie in je Disney Hotel of partnerhotel kunnen afwijkend zijn, vraag de tijden na in je hotel. Vergeet niet op de dag van vertrek je bagage voor 11.00 uur 's morgens af te geven bij de bagagerie van je Disney Hotel of partnerhotel.

Reserveren
Je kunt de Disney Express-service heel eenvoudig vooraf toevoegen aan je hotelboeking, zodat je direct van alle gemakken voorzien bent bij aankomst op het treinstation Marne-la-Vallée/Chessy. Tijdens de boeking zie je direct de meerprijs voor de Disney Express-service.
Zoom in (real dimensions: 1067 x 800)
Terugreis
Indien je bij aankomst geen Disney Express-service geboekt hebt, maar aan het einde van je verblijf voor de terugreis wel graag je bagage naar het station wil laten brengen, dan is dat geen probleem. Bij de conciergerie in je Disney Hotel kun je namelijk de Disney Express retourservice aanschaffen. Je kunt dit doen enkele dagen voor je vertrek of op de vertrekdag voor 11.00 uur. Voor de retourservice betaal je een vast bedrag per kamer. Indien je ballonnen of breekbare souvenirs gekocht hebt is het verstandig deze, wanneer je de Disney Express-service hebt, direct af te geven bij de Disney Express-balie in het station. De bagage wordt namelijk vervoert in een kleine vrachtwagen waardoor ballonen of breekbare voorwerpen eenvoudig stuk kunnen gaan tussen de andere bagage.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender