Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Standby Pass

januari 29, 2021 3594
Nieuw de Standby Pass in Disneyland Paris

Om de wachttijd tijdens bepaalde periodes van de dag te verminderen en om een veilige afstand te garanderen, moet je een Standby Pass reserveren om te genieten van enkele van onze meest populaire attracties. Het is eenvoudig, het is gratis en het geeft je meer tijd om de Disney Parken te ontdekken!

Naast deze gratis Standby Pass zal er binnenkort ook de betalende Disney Premier Access optie zijn in de parken. Hiermee krijg je toegang tot de snelle rij waarmee je de reguliere wachtrij kunt overslaan bij enkele van onze populairste attracties. (Meer info: Disney Premier Access)

Wat is een Standby Pass?

De nieuwe Standby Pass is een gratis service en is vanaf 6 oktober 2020 beschikbaar via de officiële Disneyland Paris app. Tijdens bepaalde periodes van de dag moet je een Standby Pass reservering maken om enkele van onze populairste attracties te kunnen beleven. Met de Standby Pass ontvang je een specifiek toegewezen tijdslot van 30 minuten om de wachtrij van een attractie betreden (afhankelijk van beschikbaarheid). De Standby Pass vervangt de Disneyland Paris FASTPASS niet!

Hoe werkt het? (Meer info hier)
1. Download de gratis Disneyland Paris app in de App Store of Google Play.
2. Maak een Disney account aan of log in (beschikbaar voor gasten van 18 jaar en ouder).
3. Koppel je ticket of pas aan je Disney account.
4. Nadat je de Parken bent binnengegaan, kun je een attractie kiezen en een Standby Pass reserveren (als de Standby Pas geactiveerd is voor die attractie) voor elke persoon die de attractie wil beleven. We wijzen je het eerstvolgende beschikbare tijdslot toe*.
5. Ga naar de ingang van de attractie tijdens je toegewezen tijdslot van 30 minuten en toon de QR-code van je Standby Pass.
6. Sluit je aan bij de wachtrij en geniet van de attractie!
Hoe je weet of je een Standby Pass moet reserveren
In de officiële Disneyland Paris app kan je zien of je een Standby Pass moet reserveren voor de attractie die je wilt beleven. Ook bij attractie zelf kan je via een bord zien of de Standby Pass geactiveerd is.
Als de Standby Pass niet is geactiveerd bij de door jou gekozen attractie kan je gewoon in de rij aansluiten!
Bereid je voor en download de app nu!
Zorg ervoor dat je klaar bent om je Standby Pass op de dag zelf te reserveren door onze officiële app te downloaden en van tevoren je Disney account aan te maken (beschikbaar voor gasten van 18 jaar en ouder).

Tijdens bepaalde periodes van de dag heb je een Standby Pass nodig voor de volgende attracties als de service is geactiveerd:
Disneyland Park®
 • Peter Pan’s Flight
 • Dumbo
 • Indiana Jones
 • Big Thunder Mountain
 • Buzz Lightyear Laser Blast
 • Hyperspace Mountain
 • Autopia
 • Star Tours
Walt Disney Studios Park®
 • Ratatouille
 • Magic Carpets
 • Crush’s Coaster
 • Tower of Terror

Dit is de lijst waar Standby Pass service gebruikt wordt volgens de Disneyland Paris App.

Belangrijke informatie:
De Standby Pass service wordt alleen tijdens bepaalde periodes van de dag geactiveerd om de wachttijden voor bepaalde attracties te verminderen. Je kunt aan het begin en aan het einde van de dag nog steeds in de rij aansluiten voor deze attracties zonder Standby Pass reservering (tijden kunnen variëren).
Je kunt slechts één Standby Pass tegelijk reserveren, vanaf 5 minuten na het betreden van de Disney Parken.
Wanneer je toegewezen tijdslot is begonnen, kan je een Standby Pass reserveren voor een andere attractie.
Het is niet mogelijk om een Standby Pass te annuleren of over te dragen.
Psst! Om je Standby Pass reservering overdag gemakkelijk te kunnen maken, kan je alle tickets en passen voor elk lid van je groep aan één Disney account koppelen.

*Beperkte capaciteit, afhankelijk van beschikbaarheid
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender