Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gebruik de officiële Disneyland Paris App en geniet meer van de magie

juni 14, 2021 2520
Je smartphone wordt je toverstaf! Check de wachttijden voor attracties, reserveer een tafel, ontvang gepersonaliseerde tips, bekijk het showprogramma en nog veel meer.

Je hebt alle magie van de Disney Parken in je vingers met de officiële Disneyland Paris app!

Geniet al van de magie voordat je komt!
Geniet maximaal van Disneyland Paris door je verblijf voor te bereiden met de app.

– Geniet optimaal van de magie: Bekijk de openingstijden van de Parken, het showprogramma, informatie over de toegankelijkheid en meer.

– Laat al je wensen uitkomen: Stel je eigen avontuur samen in de wensenlijst van je Disney Account. Voeg attracties toe en vink ze af tijdens je bezoek.

– NIEUW! Reserveer een tafel: Reserveer een tafel in één van onze 21 themarestaurants (vanaf 2 maanden voor je aankomstdatum) en neem een voorproefje door de menu's te bekijken.
(12 maanden voor gasten van Disney Hotels).


Afbeelding


Je Disneyland Paris gids altijd bij de hand
Bekijk de gepersonaliseerde tips en nuttige informatie om optimaal te genieten van de Parken.

– De ideale wegwijzer: Vind eenvoudig de beste route en check de wandeltijden tussen de attracties op onze interactieve plattegrond.

– Bespaar tijd om meer te genieten van de magie: Volg in realtime de wachttijden voor de attracties.

- Ben je een fan van de Marvel Superhelden, Disney Prinsessen of Star Wars Figuren? De app kan je tips op maat geven voor attracties, shows en restaurants.

– NIEUW! Online inchecken in je Disney hotel
Bespaar tijd door vooraf in te checken vanaf 7 dagen voor aankomst.

– NIEUW! Reserveer je Standby Pass! ​
Om een veilige afstand te kunnen bewaren, moet je een Standby Pass reserveren om gedurende de dag te kunnen genieten van enkele van onze meest populaire attracties. Het is gemakkelijk, gratis en alleen beschikbaar in de app!​

– NIEUW! Reserveer je bezoek aan het Marvel Super Hero Station
Maak je verblijf in het nieuwe Disney Hotel New York - The Art of Marvel compleet met een bezoek aan het Marvel Super Hero Station. (Enkel voor gasten van het Marvel hotel en beschikbaar vanaf 7 dagen voor aankomst)

- NIEUW! Bestel je eten en drinken vooraf in de app voor Café Hyperion, Casey's Corner, Restaurant en Coulisse en Restaurant Hakuna Matata.

Hoe betaal ik mijn bestelling?
Nadat je je keuze hebt gemaakt, betaal je direct via onze app. Daarna haal je eenvoudig je bestelling op bij de speciale afhaalbalie van het restaurant.

Welke betaalmethodes worden geaccepteerd?
Je kunt de volgende betaalmethodes gebruiken: Maestro (alleen indien deze beschikt over een 16 cijferig kaartnummer), Mastercard, CB, Visa en American Express.

Waar haal ik mijn bestelling op?
Ga in het gekozen restaurant naar de 'Mobile Order Pickup' balie. Vergeet niet op de link in je bevestigingsmail te klikken om het klaarmaken van je bestelling in de keuken te starten.

Ik heb een maaltijdoptie. Kan ik mijn maaltijdvouchers gebruiken voor deze bestelservice?
Deze bestelservice is niet beschikbaar voor de maaltijdopties. Wanneer je een maaltijdvoucher wilt gebruiken, kun je ter plaatse in het restaurant je maaltijd bestellen.

Zijn er kortingen voor Jaarpassen bij deze service?
Jazeker! Voer bij je bestelling de code van je type Jaarpas in en geniet direct van je korting. Bij het afhalen dien je de Jaarpas te laten zien.

- NIEUW! Reserveer Disney Premier Access
Kun je niet wachten om een ​​attractie te doen? Disney Premier Access is een betalende service die je snel toegang geeft tot enkele van onze populairste attracties dankzij een speciale snelle rij. Reserveren kan via de Disneyland Paris App. (Beperkte beschikbaarheid.)


Download de App nu voor Apple of Android
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Laagste prijs kalender