Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een nieuw muzikaal "Welkom" in Walt Disney Studios Park vanaf 7 november

november 07, 2022 423
Als onderdeel van de voortdurende transformatie van het Walt Disney Studios Park, introduceert Walt Disney Imagineering een nieuwe "ouverture", met instrumentale selecties uit veel van de verhalen en avonturen die in het park te zien zijn. Van de Frozen- en Toy Story-films tot de epische Marvel-films, gasten zullen enkele van hun favoriete filmthema's en scores herkennen als ze het park binnenkomen.

Muziek is een van de echte kenmerken van de Walt Disney Company, met liedjes en partituren die geliefd zijn bij onze fans over de hele wereld. Als onderdeel van de voortdurende transformatie van het Walt Disney Studios Park, introduceert Walt Disney Imagineering een nieuwe "ouverture", met instrumentale selecties uit veel van de verhalen en avonturen die in het park te zien zijn. Van de Frozen- en Toy Story-films tot de epische Marvel-films, gasten zullen enkele van hun favoriete filmthema's en scores herkennen als ze het park binnenkomen.
 

Mike Fracassi, Senior Music Producer bij Walt Disney Imagineering, vertelt ons meer over deze nieuwe sfeer gecreëerd voor La Place des Frères Lumière:
 

Kun je een beetje het gordijn onthullen over het proces van het creëren van nieuwe achtergrondmuziek voor een van onze themaparken en wat is jouw rol in dat proces?

We vragen ons eerst af: hoe kan muziek het verhaal en de emotie van de omgeving en beleving ondersteunen? Wat moet de muziek bereiken en hoe willen we dat onze gasten zich voelen in de ruimte?

Toen Tom Fitzgerald, Portfolio Creative Executive, en John Dennis, Executive Creative Director, me vroegen om te werken aan het nieuwe achtergrondmuziekprogramma voor Place des Frères Lumière, was ik meteen enthousiast, omdat ik de originele muziekprogramma's voor het hele park had samengesteld in 2002. Het was een voorrecht om al die jaren de parken van Parijs te steunen, en Walt Disney Studios Park was een van mijn eerste projecten bij Walt Disney Imagineering.

Tom had een goede visie op wat de muziek wilde bereiken. Van daaruit begon ik muziekideeën te verzamelen en een afspeellijst te maken om te beoordelen. Vervolgens zijn we doorgegaan met het verfijnen van de selecties en volgorde van de afspeellijsten om het allemaal werkend te krijgen en goed te laten klinken. Een van onze redacteuren, Megan Duncan, heeft uitstekend werk geleverd bij het vormgeven van de reeks om de verschillende thema's goed samen te laten werken.

In het Walt Disney Studios Park zijn door de jaren heen veel verhalen tot leven gebracht. Hoe kies je uiteindelijk de juiste instrumentale cues uit deze verhalen die passen bij de sfeer die je probeert te creëren?

Het toegangsplein van het park is de eerste indruk van ons unieke bioscoopfeest in Walt Disney Studios Park. Het park is gegroeid en geëvolueerd met zoveel nieuwe verhalen en personages, dat het tijd werd dat de entreemuziek het park van vandaag weerspiegelde... en met een blik op de toekomst.

De nieuwe entreemuziek is een opwindende en energieke ouverture voor je ervaring en viert de personages en verhalen die in het park te vinden zijn. We hebben bekende en gedenkwaardige thema's gekozen om de anticipatie en opwinding op te bouwen van wat je te wachten staat aan de andere kant van Disney Studio 1. Tijdens elke wandeling door de Plaza hoor je misschien een vertederend thema uit een Disney- of Pixar-film, of een episch thema uit een Marvel-film.

Het park ondergaat een geweldige transformatie en we gebruiken muziek om onze gasten mee op reis te nemen.
 

Wat is je favoriete nummer dat je niet kunt wachten om te horen in het Park?

Dat is een onterechte vraag! Er zijn zoveel geweldige soundtrack-thema's in de nieuwe Plaza-achtergrondmuziek, maar weinigen zijn zo stimulerend als The Avengers.

Bedankt Mike en alle Imagineers en partners die actief betrokken zijn bij deze transformatie-inspanningen! Blijf op de hoogte van onze kanalen terwijl we meer updates over onze bestemming onthullen.

Beluister nu de nieuwe entrance loop van het Walt Disney Studios Park.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 10 november 2022 11:15