Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

DISNEY BRANDED TELEVISIE DEBUUTERT NIEUWE CONTENT EN ONTHULT BELANGRIJKE PROJECTEN VOOR DISNEY+, DISNEY CHANNEL EN DISNEY JUNIOR

september 14, 2022 117
Disney Branded Television heeft nieuwe projecten onthuld en nooit eerder vertoonde content uitgebracht voor zijn series en films op Disney+, Disney Channel en Disney Junior tijdens Disney's Epic Entertainment Showcase: The Musical: The Extravaganza! op D23 Expo 2022 in Anaheim, Californië. De aankondigingen werden gedaan door Disney Branded Television President Ayo Davis met hulp van de cast en creatieve teams van huidige en aankomende series en films in Disney+, Disney Channel en Disney Junior.
 

"Bij Disney Branded Television creëren we shows vol magie, avontuur, spanning en hart die resoneren met het publiek over de hele wereld", aldus Davis. "Onze aankondigingen van vandaag belichten de breedte en diepte van onze toewijding om fans van alle leeftijden te entertainen, met animaties, live-action series en films, zonder script en documentaires."

De belangrijkste premièredata en trailers die tijdens de Showcase zijn onthuld, zijn onder meer:

• "American Born Chinese" - eerste blik op de spannende nieuwe Disney+ Original-serie die in 2023 verschijnt

• "Big Shot" - seizoen twee, alle afleveringen streamen op Disney+ op 12 oktober

• "National Treasure: Edge of History" - Disney+ Original-serie komt eraan

• "Prom Pact" - eerste blik op nieuwe film onthuld

• "The Proud Family: Louder and Prouder" - seizoen twee premières februari 2023 op Disney+ aangekondigd met geheel nieuwe trailer

• "The Santa Clauses" - Disney+ Original-serie debuteert op 16 november met twee afleveringen - eerste teaser vrijgegeven

Andere belangrijke aankondigingen tijdens de showcase waren onder meer:

• Drie nieuwe, niet-gescripte kerstspecials aangekondigd voor Disney+ streaming dit vakantieseizoen: "Best in Snow", een wintercompetitie vol actie georganiseerd door Titus Burgess; 'Pentatonix: Around the World for the Holidays', volgt de a capella-groep van de superster terwijl ze werken om inspiratie op te doen voor hun jaarlijkse vakantiealbum; en 'The Hip Hop Nutcracker', een moderne heruitvinding van een vakantieklassieker die de werelden van hiphop en klassieke muziek combineert om een ​​nieuwe draai te geven aan een geliefd verhaal.

• In seizoen vier van 'High School Musical: The Musical: The Series' keren de Wildcats, na een epische zomer in Camp Shallow Lake, terug naar East High, waar ze een toneelproductie zullen voorbereiden van 'High School Musical 3: Senior Year'. Op hun eerste dag terug kondigt de directeur aan dat Disney heeft besloten om de langverwachte film "High School Musical 4: The Reunion" op locatie te maken op hun geliefde middelbare school, en onze Wildcats zullen speciale extra's in de film spelen. Het is seizoen vier en het is nu of nooit.

•Nieuwe single “Kun je je dat voorstellen?” uit de aankomende Disney+ serie "The Muppets Mayhem", uitgebracht na de live uitvoering van het muzikale nummer The Electric Mayhem - https://disneymusic.lnk.to/CanYouPictureThat

Nieuwe details over "Star Wars: Young Jedi Adventures" werden gedeeld met D23 Expo-bezoekers over de aankomende serie en twee leden van de hoofdstemcast - Jamaal Avery Jr. en Emma Berman - onthuld.
verhouding
“Amerikaans geboren Chinees”
Komt naar Disney+ in 2023 (DBT en 20e televisie)
Gebaseerd op de genre-hoppende graphic novel van Gene Luen Yang, vertelt 'American Born Chinese' het verhaal van Jin Wang, een gemiddelde tiener die zijn sociale leven op de middelbare school combineert met zijn privéleven. Als hij op de eerste dag van het schooljaar een nieuwe leerling ontmoet, komen er nog meer werelden met elkaar in botsing wanneer Jin ongewild verwikkeld raakt in een strijd tussen Chinese mythologische goden. "American Born Chinese" sterren Ben Wang als Jin Wang, Yeo Yann Yann als Christine Wang, Chin Han als Simon Wang, Ke Huy Quan als Freddy Wong, Jimmy Liu als Wei-Chen, Sydney Taylor als Amelia met Daniel Wu als Sun Wukong " The Monkey King" en Michelle Yeoh als Guanyin.

Emmy® Award-winnende schrijver/producer Kelvin Yu ("Bob's Burgers", "Central Park") fungeert als uitvoerend producent en showrunner. Destin Daniel Cretton (Marvel's "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", "Short Term 12") is ingesteld om te regisseren en dient als uitvoerend producent, naast Melvin Mar en Jake Kasdan (beiden van "Doogie Kamealoha, M.D." voor Disney+, en "Jumanji: Welcome to the Jungle" en "Jumanji: The Next Level" speelfilms), Erin O'Malley ("Doogie Kamealoha, M.D."), Asher Goldstein ("Short Term 12", "Just Mercy") en Gene Luen Yang. De Disney Branded Television-serie wordt geproduceerd door 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios.
verhouding"Big Shot" seizoen twee
Premières 12 oktober op Disney+ (DBT en 20e televisie)
Marvyn's (JohnStamos) laatste plan voor relevantie is om zijn team uit te zenden op ESPN, en zijn methode is om een ​​onwaarschijnlijke speler te rekruteren: Ava (SaraEcheagaray), een moedig strandvolleybalfenomeen wiens publieke driftbui haar uit haar eigen sport heeft verdreven. Tussen het verlies van hun assistent-coach Holly Barrett (Jessalyn Gilsig) aan een rivaliserende school, nieuwe wrijvingen tussen teamgenoten, een plotselinge en onverwachte nabijheid van jongens en rampen buiten het veld die niemand dit seizoen had kunnen voorspellen, hebben de Westbrook Sirens nog meer te bewijzen. "Big Shot" met John Stamos ("You", "The Little Mermaid Live"), Jessalyn Gilsig (Glee), Sophia Mitri Schloss ("Potato Dreams of America), Nell Verlaque ("Secrets in a Small Town), Tiana Le (“Just Add Magic”), Tisha Custodio, Cricket Wampler (“About A Boy”), Sara Echeagaray en Yvette Nicole Brown (“Community”). Uitvoerende producenten en co-creators zijn David E. Kelley, Dean Lorey en Brad Garrett. Bill D'Elia is ook uitvoerend producent. Een Disney Branded Television-serie, "Big Shot", wordt geproduceerd door ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios.
verhouding“The Santa Clauses”
Premières op 16 november op Disney+, première in twee afleveringen (DBT en 20e televisie)
Scott Calvin staat op de rand van zijn 65e verjaardag en realiseert zich dat hij niet voor altijd de kerstman kan zijn. Hij begint plotseling zijn kerstmagie te verliezen; en, nog belangrijker, hij heeft een gezin dat zou kunnen profiteren van een leven in de normale wereld, vooral zijn twee kinderen die op de Noordpool zijn opgegroeid. Met veel elfen, kinderen en familie om te behagen, gaat Scott op zoek naar een geschikte vervangende kerstman terwijl hij zijn gezin voorbereidt op een nieuw avontuur in een leven ten zuiden van de pool.

In de Disney+ Original-serie "The Santa Clauses'' worden de hoofdrollen gespeeld door Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Elizabeth Allen-Dick, Devin Bright, Austin Kane, Matilda Lawler, Rupali Redd en Kal Penn. De bekroonde Jack Burditt ("30 Rock", "Modern Family") is de uitvoerend producent en showrunner; en Tim Allen zal naast de hoofdrol Kevin Hench ("Last Man Standing''), Richard Baker en Rick Messina ook optreden als uitvoerend producenten samen met Jason Winer en Jon Radler voor Small Honden foto bedrijf. De Disney Branded Television-serie is een productie van 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios.
verhouding“National Treasure: Edge of History”
Binnenkort naar Disney+ (DBT en 20th Television)
De Disney+ Original-serie "National Treasure" Edge of History" is een uitbreiding van de "National Treasure"-filmfranchise, verteld vanuit het oogpunt van een jonge heldin, Jess - een briljante en vindingrijke DREAMer op zoek naar antwoorden over haar familie - die begint aan het avontuur van je leven om de waarheid over het verleden te ontdekken en een verloren pan-Amerikaanse schat te redden. “National Treasure” met Lisette Olivera, Catherine Zeta-Jones (“Chicago”), Jake Austin Walker (“Rectify”), Jordan Rodrigues (“Lady Bird”), Zuri Reed (“Flatbush Misdemeanors”), Antonio Cipriano (“Jagged Little Pill') en Lyndon Smith ('Ouderschap'). Jerry Bruckheimer, Cormac & Marianne Wibberley, Jonathan Littman en KristieAnne Reed zijn de uitvoerende producenten van de serie, naast Rick Muirragui, die ook als schrijver fungeert. Jon Turteltaub is ook een uitvoerend producent. Mira Nair is regisseur en uitvoerend producent. Een Disney Branded Television-serie, "National Treasure", wordt geproduceerd door ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios.


"Prom-pact"
Binnenkort te streamen op Disney+ (DBT)
Het is het hoogtepunt van het schoolbalseizoen en Mandy Yang en haar beste vriend en collega-buitenstaander Ben op de middelbare school worden omringd door over-the-top jaren '80-thema's. Mandy houdt haar ogen echter gericht op een ander doel: haar levenslange droom om naar Harvard te gaan. Als ze erachter komt dat ze op de wachtlijst is geplaatst, is ze vastbesloten om alles te doen wat ze kan om geaccepteerd te worden, zelfs als dat betekent dat ze om hulp moet vragen van de enige persoon die ze verafschuwt: de populaire all-star jock Graham Lansing, wiens vader is een machtige senator en Harvard-aluin. Zodra Mandy Grahams bijlesdocent wordt, begint ze te beseffen dat er meer in hem schuilt dan ze dacht en misschien wel meer in het leven dan Harvard.


“Prom Pact” met Peyton Elizabeth Lee als Mandy, Milo Manheim als Ben, Blake Draper als Graham, Monique Green als LaToya, Arica Himmel als Zenobia, Jason Sakaki als Charles, Margaret Cho als Ms. Chen, Wendi McLendon-Covey als Alyssa en David S. Jung als Tom.

Jake Kasdan ('Doogie Kamealoha, M.D.'), Melvin Mar ('Doogie Kamealoha, M.D.'), Julie Bowen ('Modern Family') en Rachael Field ('Modern Family') zijn uitvoerend producenten van 'Prom Pact'; en Anya Adams ("Ginny & Georgia") regisseerden de film, die werd geschreven door Anthony Lombardo ("American Housewife").

“The Muppets Mayhem”
Komt naar Disney+ in 2023 (DBT en ABC Signature)
Single “Can You Picture That”: https://disneymusic.lnk.to/CanYouPictureThat
De comedyserie volgt The Electric Mayhem Band — Dr. Teeth op zang en keyboards, Animal op drums, Floyd Pepper op zang en bas, Janice op zang en leadgitaar, Zoot op saxofoon en Lips op trompet — op een epische, met muziek gevulde reis om hun allereerste studioalbum op te nemen. Met de hulp van een gedreven, jonge muziekmanager, Nora, komt de old-school Muppet-band oog in oog te staan ​​met de hedendaagse muziekscene terwijl ze proberen eindelijk platina te worden. “The Muppets Mayhem” met Lilly Singh (“Nora”), Tahj Mowry (“Moog”), Saara Chaudry (“Hannah”) en Anders Holm (“JJ”) in een terugkerende rol.

"The Muppets Mayhem" is ontwikkeld door Adam F. Goldberg, Bill Barretta en Jeff Yorkes op basis van personages gecreëerd door Jim Henson. Het is geschreven door Adam F. Goldberg, Bill Barretta en Jeff Yorkes; de uitvoerende producenten zijn Goldberg, Barretta, Michael Bostick en Kris Eber. Yorkes is een co-executive producer. David Lightbody en Leigh Slaughter van de Muppets Studio zijn ook uitvoerende producenten. De Disney Branded Television-serie wordt geproduceerd door ABC Signature, dat deel uitmaakt van Disney Television Studios, en The Muppets Studio voor Disney+.
verhouding
 


“The Proud Family: Louder and Prouder”
Seizoen twee gaat in februari 2023 in première op Disney+ (Disney Television Animation)
"The Proud Family: Louder and Prouder" vertelt het verhaal van het centrale personage, Penny Proud, en omvat haar gekke familie: ouders Oscar en Trudy, tweelingbroers en -zussen BeBe en CeCe, en grootmoeder Suga Mama (en Puff!). Natuurlijk zou het "The Proud Family" niet zijn zonder de trouwe crew van Penny: onder meer Dijonay Jones, LaCienega Boulevardez, Zoey Howzer en Maya Leibowitz-Jenkins.

Castleden die hun rollen uit de originele serie hernemen en terugkeren voor seizoen twee zijn Kyla Pratt als Penny Proud, Tommy Davidson als Oscar Proud, Paula Jai ​​Parker als Trudy Proud, JoMarie Payton als Suga Mama, Cedric the Entertainer als Uncle Bobby, Karen Malina White als Dijonay Jones, Soleil Moon Frye als Zoey Howzer, Alisa Reyes als LaCienega Boulevardez, Carlos Mencia als Felix Boulevardez, Maria Canals-Barrera als Sunset Boulevardez, Alvaro Gutierrez als Papi, Raquel Lee Bolleau als Nubia Gross en Marcus T. Paulk als Myron. Terugkerende nieuwe stemmen die ook terugkeren zijn onder meer Keke Palmer als Maya Leibowitz-Jenkins, Billy Porter en Zachary Quinto als Randall en Barry Leibowitz-Jenkins, EJ Johnson als Michael Collins, Asante Blackk als Kareem, artiest "A Boogie" Dubose als Francis "KG '' Leibowitz-Jenkins, Bresha Webb als CeCe en Aiden Dodson als BeBe.

 

De serie, een veelgeprezen revival van Disney's baanbrekende "The Proud Family", wordt geproduceerd door de maker Bruce W. Smith en Ralph Farquhar. Calvin Brown, Jr. ("Moesha") is co-executive producer en verhaalredacteur. Jan Hirota ("Big Hero 6 The Series") is producent. Eastwood Wong ("Carmen Sandiego") is artdirector en regisseurs zijn Latoya Raveneau ("Rise Up, Sing Out"), Rudi Bloss ("DC Super Hero Girls") en Tara Nicole Whitaker ("Rapunzel's Tangled Adventure").

Nieuwe vakantiespecials zonder script

“Best in Snow”
Komt dit vakantieseizoen naar Disney+ (Six West Media en Milojo Productions)
"Best in Snow" is een feestelijke vakantiespecial, georganiseerd door Tituss Burgess, met teams van over de hele wereld die naar een magisch besneeuwd dorp, Snowdome, worden vervoerd en in een pittige competitie worden gegooid om te strijden om de titel Best in Snow. Met de hulp van Snowdome's beste carvers, zullen teams hun 10 voet, 20 ton zware blokken sneeuw transformeren in prachtige creaties geïnspireerd door Pixar, Marvel, Walt Disney Animation, Walt Disney Studios en The Muppets Studio. De teams nemen familiefavorieten zoals Moana, Coco en The Lion King, en brengen de personages tot leven op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien - in de sneeuw! Spectaculaire sneeuwsculpturen en levendige muziekuitvoeringen van Tituss Burgess, Kermit de Kikker en DCappella maken dit een actievol winterevenement voor het hele gezin.

Geproduceerd door Six West Media en Milojo Productions. Uitvoerende producenten zijn Kelly Ripa, Mark Consuelos, Steve Ascher, Albert Bianchini, Allie Breslin, Jessica Conway, Josh Greenberg (en showrunner) en Tabitha Hanson-Obtulowicz. Michael Halpern is een producer en de special werd geregisseerd door Sam Wrench.
De cast bestaat uit Tituss Burgess als burgemeester Frostifer von Fjord, Kermit the Frog en Disney's DCapella als de Town Carolers.

“Pentatonix: Around the World for the Holidays”
Komt deze feestdagen naar Disney+
Superstar a capella-groep Pentatonix worstelt om inspiratie te vinden voor hun jaarlijkse vakantiealbum, en de klok tikt door. Om het nog erger te maken, sluit hun goedbedoelde maar misleide manager hen per ongeluk op in een magische postkamer. Maar met de hulpvan wat Disney-magie, gaan we binnenkort op een wervelende tour rond de wereld, waarbij we vakantietradities en inspiratie ontdekken van Pentatonix-fans over de hele wereld: van Tokio tot Grenada, Ghana tot Mexico en IJsland. De reis vol plezier doet de groep beseffen dat waar we ons ook bevinden, de vakanties de perfecte gelegenheid bieden om te ontdekken hoeveel we gemeen hebben en dat het toch echt een kleine wereld is!

Geproduceerd door Done+Dusted, uitvoerende producenten zijn Ashley Edens, David Jammy, Katy Mullan.
De cast bestaat uit Pentatonix - Mitch Grassi, Scott Hoying, Kirstin Maldonado, Kevin Olusola, Matt Sallee en Nico Santos als manager.

“The Hip Hop Nutcracker”
Komt deze feestdagen naar Disney+
Run-D.M.C.'s Rev Run neemt ons mee voor een hiphop-remake van The Nutcracker-ballet dat zich afspeelt in New York City. Het is de avond van het jaarlijkse blokfeest op oudejaarsavond en Maria-Clara's (Caché Melvin) moeder en pop (Allison Holker Boss en Stephen "tWitch' Boss) kunnen niet met elkaar overweg... en het haalt haar naar beneden. Maria-Clara begint aan een vakantie-avontuur om haar ouders weer bij elkaar te brengen, waarbij ze hulp krijgt van de magische speelgoedmaker, Drosselmeyer (Comfort Fedoke) en de Notenkraker (Du-Shant "Fik-shun" Stegall) die ze tot leven brengt.

Maria-Clara's reis voert haar van de straten van New York naar fantasiewerelden waar ze vecht met muizen en speelgoedsoldaatjes (Viktor White, BDash, Kevin "Konkrete" Davis"), en terug in de tijd naar het Land van Snoepjes om te vinden de sleutel om haar vakantiewens te ontgrendelen. Zal het genoeg zijn om de verloren liefde van haar ouders nieuw leven in te blazen voordat de klok middernacht slaat? De special bevat de beste dansers Mikhail Baryshnikov, Tiler Peck, KidaTheGreat AKA Kida Burns, de Jabbawockeez als magische sneeuwvlokken en meer.

Geproduceerd door Done+Dusted, uitvoerende producenten zijn Raj Kapoor, Katy Mullan, Jennifer Weber, Eva Price en NappyTabs. Choreografen zijn onder andere NappyTabs, Hokuto “HOK” Konishi, Phillip Chbeeb, Makenzie Dustman, Luther Brown, D-Trix en Jennifer Weber.
Nikki Parsons is de regisseur. De Disney+ Original-special "The Hip Hop Nutcracker" is geïnspireerd op het live-podiumfenomeen dat dit vakantieseizoen door Amerika toert.


Disney+:

"Doogie Kamealoha, MD."
Seizoen twee komt binnenkort naar Disney+ (DBT en 20e televisie)
Na de zomer apart te hebben doorgebracht, wordt Lahela (Peyton Elizabeth Lee) eindelijk herenigd met Walter (Alex Aiono), hoewel hij niet hetzelfde vriendje is waar ze maanden eerder afscheid van nam. Hun relatie is verschoven en ze zijn niet langer op dezelfde pagina. Haar hoofd tolt en nog meer als ze een nieuwe patiënt ontmoet, Nico (Milo Manheim). Lahela's leven zit vol met beslissingen - Walter, Nico en het kiezen van haar medische specialiteit. Wie of wat zal ze uiteindelijk kiezen? Gelukkig heeft ze haar familie, collega's en beste vriendin (Emma Meisel) om haar onderweg te steunen.

“Growing Up”
Nu te streamen op Disney+ (Culture.House)
'Growing Up', gemaakt door Brie Larson en Culture.House, is een innovatieve hybride docu-serie die de uitdagingen, triomfen en complexiteit van de adolescentie onderzoekt aan de hand van 10 meeslepende coming-of-age-verhalen. De serie maakt gebruik van verhalende, experimentele en documentaire films om een ​​gecaste persoon in de leeftijd van 18-22 jaar te volgen terwijl ze hun verhaal vertellen. Ze vertegenwoordigen een breed scala aan geleefde ervaringen en geven het publiek emotioneel krachtige verhalen die een boeiende kijk bieden op de tienerjaren en de diverse sociale, familiale en interne obstakels waarmee jonge mensen worden geconfronteerd op hun pad naar zelfontdekking en acceptatie. Elke aflevering van 30 minuten bevat een jongere of 'held' en hun ervaring met opgroeien. Elke aflevering wordt verankerd door een diep persoonlijk interview waarmee onze helden ons door hun kinder- en tienerjaren leiden. Naast deze interviews helpen creatieve filmische re-enactments om hun belangrijkste buigpunten tot leven te brengen.

"High School Musical: The Musical: The Series"
Seizoen drie finale streams 14 september op Disney+ (DBT)
Seizoen drie van "High School Musical: The Musical: The Series" speelt zich af in Camp Shallow Lake, een slaapkamp in Californië, terwijl de Wildcats en hun medekampeerders klaar zijn voor een onvergetelijke zomer vol romantiek, avondklokloze nachten en een smaak van het buitenleven. Met een high-stakes productie van "Frozen" aan de horizon EN een met drama gevulde "docu-serie" van de productie, zullen de Wildcats proberen te laten zien wie "beste in de sneeuw" is zonder iemand in de kou te laten staan.

“High School Musical: The Musical: The Series” seizoen drie sterren Joshua Bassett (“Ricky”), Sofia Wylie (“Gina”), Matt Cornett (“E.J.”), Julia Lester (“Ashlyn”), Dara Reneé (“ Kourtney"), Frankie Rodriguez ("Carlos"), Saylor Bell Curda ("Maddox") en Adrian Lyles ("Jet"). Dit seizoen zijn ook terugkerende gaststerren Corbin Bleu (zelf), Meg Donnelly ("Val"), Jason Earles ("Dewey Wood"), Kate Reinders ("Miss Jenn"), Aria Brooks ("Alex"), Liamani Segura te zien. (“Emmy”), Ben Stillwell (“Channing”) en Olivia Rodrigo (“Nini”) evenals gastrollen Olivia Rose Keegan (“Lily”), Larry Saperstein (“Big Red”), Joe Serafini (“Seb” ), Jesse Tyler Ferguson (“Marvin”) en JoJo Siwa (“Maddox”).
"High School Musical: The Musical: The Series" is gemaakt en geproduceerd door Tim Federle.

“ZOMBIES 3”
Nu streamen op Disney+ (DBT)
"ZOMBIES 3", het derde deel in de zeer populaire "ZOMBIES"-franchise, neemt een interstellaire wending wanneer buitenaardse wezens plotseling landen in Seabrook, wat het laatste jaar van Zed en Addison op Seabrook High in de stad, die een veilige haven is geworden voor zombies, van streek maakt , weerwolven en mensen. Zed verwacht een atletiekbeurs die hem de eerste zombie zal maken die naar de universiteit gaat, en Addison bereidt zich voor op Seabrooks eerste internationale cheer-off-wedstrijd wanneer mysterieuze buitenaardse wezens verschijnen rond Seabrook, die iets anders uitlokken dan vriendschappelijke concurrentie.
“ZOMBIES 3” met Milo Manheim als Zed, Meg Donnelly als Addison, Chandler Kinney als Willa, Ariel Martin als Wynter, Pearce Joza als Wyatt, Carla Jeffery als Bree, Trevor Tordjman als Bucky, Kylee Russell als Eliza, Terry Hu als A- spen, Matt Cornett als A-lan, Kyra Tantao als A-li, James Godfrey als Bonzo en Kingston Foster als Zoey.

Paul Hoen, winnaar van de DGA Award, regisseerde een recordaantal van 15 originele Disney Channel-films ("The Luck of the Irish", "Jump In", "Let It Shine", "Camp Rock 2" en beide "ZOMBIES"-hits. them), regisseerde "ZOMBIES 3" naar een scenario van David Light en Joseph Raso (genomineerden voor een Humanitas-prijs voor "ZOMBIES"). Light, Raso en Suzanne Farwell (Disney's "Upside Down Magic") zijn uitvoerende producenten.

Disney Channel:

Onder Wraps 2
Premières op 9 oktober op Disney Channel (DBT en MarVista Entertainment)
"Under Wraps 2" gaat verder als Marshall, Gilbert en Amy zich klaarmaken om Amy's vaders Spooktacular Halloween-thema-huwelijk bij te wonen. De plannen lopen echter al snel mis wanneer de drie vrienden ontdekken dat hun mummie Harold en zijn geliefde Rose mogelijk in gevaar zijn. Sobek, een kwaadaardige mummie met een 1000 jaar oude wrok tegen zijn beste vriend die bittere rivaal werd, Harold, wordt onverwachts wakker en zint op wraak. Met de hulp van zijn gehypnotiseerde gebrek aan Larry ontvoert Sobek Rose. Amy, Gilbert, Marshall, Buzzy en Harold moeten hun vaardigheden opnieuw gebruiken om haar te redden en op tijd terug te zijn om de bruiloft bij te wonen.

“Under Wraps 2” sterren Malachi Barton (Marshall), Christian J. Simon (Gilbert), Sophia Hammons (Amy), Phil Wright (Harold), Melanie Brook (Buzzy), Ryla McIntosh (Rose), Jordan Conley (Larry), TJ Storm (Sobek), Claude Knowlton (Pop), Antonio Cayonne (Carl) en Adam Wylie (Beuller).

Geproduceerd door MarVista Entertainment, keert Alex Zamm terug als regisseur van "Under Wraps 2" met Todd Y. Murata en Fernando Szew ook als uitvoerend producenten voor MarVista Entertainment. Josh A. Cagan is schrijver voor het vervolg, gebaseerd op de originele film geschreven door Don Rhymer.

"Marvel's Moon Girl en Devil Dinosaur"
Premières in mei op Disney Channel (DBT)
"Marvel's Moon Girl and Devil Dinosaur", gebaseerd op Marvel's populaire stripboeken, volgt de avonturen van de 13-jarige supergenie Lunella Lafayette en haar 10-tons T-Rex, Devil Dinosaur. Nadat Lunella per ongeluk Devil Dinosaur naar het huidige New York City heeft gebracht, werkt het duo samen om de Lower East Side van de stad te beschermen tegen gevaar.
 

"Marvel's Moon Girl and Devil Dinosaur" schittert Diamond White als Lunella (ook bekend als Moon Girl); Fred Tatasciore als duivelsdinosaurus; Alfre Woodard als de grootmoeder van Lunella, Mimi; Libe Barer als de beste vriend en manager van Lunella, Casey; Sasheer Zamata als Lunella's moeder, Adria; Jermaine Fowler als Lunella's vader, James Jr.; Gary Anthony Williams als Lunella's grootvader, Pops; en serie executive producer Laurence Fishburne in de terugkerende rol van The Beyonder, een nieuwsgierige en ondeugende bedrieger.

Geproduceerd door Disney Television Animation, is de serie executive produgeleid door Fishburne en Helen Sugland's Cinema Gypsy Productions (ABC's "black-ish" en "mixed-ish", Freeform's "grown-ish") en Steve Loter (Disney's "Kim Possible"). Rodney Clouden ("Futurama") is de supervisie van de producer, Kate Kondell ("The Pirate Fairy") en Jeffrey M. Howard ("Planes") zijn co-producenten en verhaalredacteuren, en Pilar Flynn ("Elena of Avalor") is de producer .
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 14 september 2022 07:53

Laagste prijs kalender