Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuw op Disney+ in november 2022

oktober 26, 2022 559
Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Ontdek wat we kunnen verwachten op Disney+ komende maand.
 

Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen. Onderstaande info is correct op het moment van uitgifte. Waar geen contentclassificatie staat aangegeven is de classificatie nog niet bekend op het moment van uitsturen.

Wist je dat?
    Meer geweldige series: Deze maand kun je de eerste afleveringen van de langverwachte nieuwe series "The Patient" en "Willow" ontdekken, maar ook nieuwe afleveringen van "Grey's Anatomy" S19, "What We Do in the Shadows" S3, "The Kardashians" S2 en "Andor", en ook de allerlaatste aflevering van "The Walking Dead"!
    Sport op Disney+: Deze maand komt de nieuwe docuserie "Save Our Squad met David Beckham" naar Disney+!  En ook de docuserie "Legacy: The True Story of the LA Lakers" gaat in november van start op het platform.
    Maak het gezellig voor de feestdagen: Tim Allen herneemt zijn geliefde rol als Scott Calvin in de originele serie "The Santa Clauses" die op 16 november op Disney+ verschijnt. Ook de gloednieuwe kerstspecials "The Hip Hop Nutcracker" en "Best in Snow" komen in november exclusief naar het platform. En bovendien kun je ook al in de feeststemming komen met de fanfavorieten "The Muppet Christmas Carol" en "Home Alone 2" die dit jaar hun 30e verjaardag vieren.

SAVE OUR SQUAD WITH DAVID BECKHAM - 9 november
Disney+ Original serie
David Beckham keert terug naar huis. Gedurende een seizoen sluit David zich aan bij Westward Boys, een club uit Oost-Londen. Het team speelt in de competitie waar het voor hem als jongen allemaal begon - de Echo Premier League. Westward heeft het hele seizoen nog geen enkele wedstrijd gewonnen en de kans op degradatie is groot. David staat voor een gigantische uitdaging. Zal hij hun ploeg kunnen redden?


THE PATIENT - 30 november
Originele serie
"The Patient" is een psychologische thriller over een therapeut, "Alan Strauss" (Steve Carell), die gevangen wordt gehouden door een patiënt, "Sam Fortner" (Domhnall Gleeson), die zich ontpopt als seriemoordenaar.
Sam wil dat Alan zijn moorddadige driften onderdrukt. Om te overleven moet Alan de gestoorde geest van Sam ontrafelen en hem ervan weerhouden opnieuw te moorden, maar Sam weigert belangrijke problemen aan te pakken. Tijdens zijn gevangenschap graaft Alan zijn eigen verleden op via herinneringen aan zijn oude therapeut en worstelt hij met zijn eigen verdrongen problemen - de recente dood van zijn vrouw en de pijnlijke vervreemding van zijn religieuze zoon. In de loop van zijn gevangenschap ontdekt Alan niet alleen hoe diep de drang van Sam zit, maar ook hoeveel werk hij nog moet verzetten om de breuk in zijn eigen familie te herstellen. Nu de tijd dringt, probeert Alan wanhopig om Sam te stoppen voordat hij medeplichtig wordt aan Sams moorden, of zelf een doelwit wordt.


DISENCHANTED - 18 november
Disney+ Original film
Giselle en Robert zijn vijftien jaar getrouwd, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad. Ze besluiten met hun groeiende gezin te verhuizen naar de stille voorstad Monroeville, op zoek naar een sprookjesachtiger leven. Helaas is dat niet de snelle oplossing waar ze op had gehoopt. De voorstad kent hele andere regels en een lokale queen bee, Malvina Monroe, door wie Giselle zich meer dan ooit niet op haar plaats voelt. Gefrustreerd omdat het niet meevalt om lang en gelukkig te leven, doet ze een beroep op de magie van Andalasia. Hiermee verandert ze per ongeluk het hele stadje in een echt levend sprookje en brengt ze het toekomstige geluk van haar gezin in gevaar. Nu moet Giselle in een race tegen de klok de betovering proberen terug te draaien en vaststellen wat 'lang en gelukkig' voor haar en haar gezin nu echt betekent.


WILLOW - 30 november
Disney+ Original serie
"Willow" is een gloednieuwe vervolgserie op George Lucas' fantasieavontuur "Willow" uit 1988. De tovenaar van Nelwyn keert terug, jaren na het redden van de jonge keizerin Elora Danan, om een groep ongewone helden te leiden op een vreselijke reddingsmissie door een wereld die de verbeelding te boven gaat. In "Willow" keert Warwick Davis terug naar zijn titelrol, met Jonathan Kasdan, Ron Howard, Wendy Mericle, Kathleen Kennedy en Michelle Rejwan als uitvoerende producenten.


En ook nog:

FIRE OF LOVE
Te streamen vanaf 11 november   

LIMITLESS WITH CHRIS HEMSWORTH
Te streamen vanaf 16 november

ZOOTOPIA+
Te streamen vanaf 9 november   

REBOOT
Te streamen vanaf 2 november


MICKEY: HET VERHAAL VAN EEN MUIS
Te streamen vanaf 18 november

    

THE HIP HOP NUTCRACKER
Te streamen vanaf 25 november

TELL ME LIES
Te streamen vanaf 16 november
    

WHAT WE DO IN THE SHADOWS S3
Te streamen vanaf 2 november

GREY'S ANATOMY S19
Te streamen vanaf 9 november
    

THE SANTA CLAUSES
Te streamen vanaf 16 november
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 26 oktober 2022 07:48

Laagste prijs kalender