Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

“ELTON JOHN LIVE: FAREWELL FROM DODGER STADIUM” op Disney+

oktober 27, 2022 384
Elton John neemt laatste Noord-Amerikaanse buiging met origineel concertevenement, wereldwijd en exclusief gelivestreamd op disney+ op 20 november


Op deze dag, precies 47 jaar geleden, lanceerde Elton John's legendarische optreden in het Dodger Stadium hem naar een wereldwijde sterrenstatus, en volgende maand zal hij de cirkel rond maken en terugkeren naar Dodger Stadium om ons te vereren met zijn laatste Noord-Amerikaanse show. Exclusief live gestreamd op Disney+ op zondag 20 november 2022, "Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium" is een once-in-a-lifetime live, wereldwijd origineel concertevenement dat fans van over de hele wereld een eerste rij biedt zitplaats om getuige te zijn van de baanbrekende magie van de Rocket Man in het Dodger Stadium.
 
De historische drie uur durende livestream, van Disney Branded Television en geproduceerd door Fulwell 73 Productions en Rocket Entertainment, zal Elton John laten zien zoals het publiek hem nog nooit eerder heeft gezien, als eerbetoon aan het icoon en het baanbrekende moment in 1975 dat zijn wereldwijde succes bevestigde. Het concert begint met "Countdown to Elton Live" vanuit het Dodger Stadium, vanaf 16:30 uur CEST
 
"Om de energie van de beste fans te voelen, niet alleen weer in het Dodger Stadium, maar deze keer over de hele wereld van degenen die thuis live kijken, zal echt extra speciaal voor mij zijn", zei Elton John. "Ik ben verheugd om het te vieren deze gedenkwaardige avond wereldwijd. Ik hoop dat iedereen de kracht en vreugde voelt van het optreden op een zo iconisch podium als dat van Dodger. Net zoals ik bijna 50 jaar geleden deed. "
 
"Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium" zal een keerpunt in de muziekgeschiedenis herdenken terwijl het zich in realtime ontvouwt in Dodger Stadium, waardoor fans meer dan 50.000 fans persoonlijk en talloze bewonderaars over de hele wereld, de zeldzame kans krijgen om zijn grootste hits van de afgelopen 50 jaar. De buitengewone avond zal ook een aantal nog aan te kondigen grote namen bevatten die de legendarische megaster op het podium zullen eren.
 
"De impact van Sir Elton John op muziek en cultuur is ongeëvenaard, en dit concertevenement wordt er zeker een voor de geschiedenisboeken", zegt Ayo Davis, president van Disney Branded Television. "We zijn verheugd om deze exclusieve, close-up, backstage-to-front-row-seat-ervaring naar het publiek over de hele wereld te brengen, live op Disney+."
 
"Opgegroeid in Engeland in de jaren '80 en '90, kunnen we net als iedereen van onze generatie denken aan talloze momenten waarop de muziek van Elton de soundtrack van ons leven was", aldus Gabe Turner en Ben Winston van Fulwell 73 Productions in een gezamenlijke verklaring. "Om met Sir Elton en het Disney-team te kunnen werken aan wat ongetwijfeld een culturele mijlpaal zal worden, is zowel een persoonlijk als een professioneel hoogtepunt waar we zo dankbaar voor zijn."
 
Deze spectaculaire avond zal dienen als een opmaat naar de langverwachte Disney Original Documentary uit 2023 "Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend", van Academy Award®-genomineerde R.J. Cutler en filmmaker David Furnish. Als de officiële functie op Elton John, zal "Goodbye Yellow Brick Road" ongeziene repetitie- en concertbeelden van de afgelopen 50 jaar onthullen, samen met exclusieve persoonlijke archieven en interviews. Het definitieve portret van Elton John zal ook zijn laatste maanden op de weg belichten en een terugblik op de buitengewone eerste vijf jaar van zijn carrière tussen 1970 en 1975, toen hij 10 iconische albums uitbracht, waarvan er zeven naar de nummer 1 op de Billboard-hitlijsten worden een wereldwijd fenomeen. De film zal op festivals spelen en in de bioscoop draaien voordat hij op Disney+ wordt gestreamd.
 
"Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium" wordt geproduceerd door Fulwell 73 Productions en Rocket Entertainment. Fulwell 73 Productions heeft enkele van de grootste momenten in de muziekgeschiedenis uitgevoerd en vastgelegd, waaronder Elton John's AIDS Foundation Academy Awards Party, 'Adele: One Night Only', 'Bruno Mars: 24K Magic Live at The Apollo', 'GRAMMYS®', en nog veel meer. Uitvoerende producenten voor Fulwell 73 Productions zijn Gabe Turner, Ben Winston, Emma Conway en Sally Wood, die ook dienst doet als showrunner. Voor Rocket Entertainment zijn Elton John, David Furnish en Luke Lloyd Davies uitvoerende producenten. RJ Cutler is uitvoerend producent. Voor Disney Branded Television is Marc Buhaj vice-president, zonder script en non-fictie, en Nicole Silveira is vice-president, zonder script.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 27 oktober 2022 07:33

Laagste prijs kalender