Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

“THE SANTA CLAUSES” nieuwe trailer en key art

november 01, 2022 221
Disney+ heeft een nieuwe trailer en key art uitgebracht voor de aankomende originele serie "The Santa Clauses". De eerste twee afleveringen van de serie van zes afleveringen gaan op woensdag 16 november in première, exclusief op Disney+.Scott Calvijn is terug! Na bijna dertig jaar kerstman te zijn geweest, is hij net zo vrolijk als altijd. Maar naarmate Kerstmis in populariteit afneemt, neemt ook zijn kerstmagie toe. Scott worstelt om de eisen van de baan bij te houden, maar ook om er voor zijn gezin te zijn. Wanneer Scott ontdekt dat er een manier is om met pensioen te gaan, overweegt Scott om af te treden als kerstman en een waardige opvolger te zoeken zodat hij een betere vader en echtgenoot kan worden.

In de serie spelen Tim Allen als Scott Calvin/Santa Claus, Elizabeth Mitchell als Carol/Mrs. Claus, Elizabeth Allen-Dick als Sandra, Devin Bright als Noel, Austin Kane als Cal, Matilda Lawler als Betty, Rupali Redd als Grace en Kal Penn als Simon Choksi.

De bekroonde Jack Burditt ("30 Rock", "Modern Family", "Frasier", "Unbreakable Kimmy Schmidt") is de uitvoerend producent en showrunner en Tim Allen, naast Kevin Hench ("Last Man Standing"). , zullen Richard Baker en Rick Messina ook dienen als uitvoerende producenten samen met Jason Winer en Jon Radler voor Small Dog Picture Company.

De Disney Branded Television-serie is een productie van 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 01 november 2022 14:01

Laagste prijs kalender