Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"ELTON JOHN LIVE: AFSCHEID VAN DODGER STADIUM"

november 16, 2022 144
Van het met een Emmy AwardⓇ bekroonde Fulwell 73 Productions en Rocket Entertainment wordt het originele concertevenement op 21 november om 05:00 uur exclusief gelivestreamd op Disney+

Historisch muziekmoment vastgelegd in Disney+'s Livestream Concert en 'iHeartRadio Presents Elton John's Thank You to America: The Final Song' op maandag 21 november

Disney+ heeft aangekondigd dat GRAMMY®-winnende artiesten Dua Lipa, Kiki Dee en Brandi Carlile het muzikale icoon Elton John op het podium zullen vergezellen tijdens zijn laatste Noord-Amerikaanse optreden in het Dodger Stadium, als eerbetoon aan hem en zijn legendarische carrière. "Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium'' wordt exclusief live gestreamd op maandag 21 november om 5 uur CET op Disney+. Het concert begint met 'Countdown to Elton Live', waarin beroemde vrienden van over de hele wereld hem het beste wensen, interviews met Elton John en David Furnish en meer opwinding vanuit het Dodger Stadium!

Vandaag heeft Disney+ ook de trailer onthuld ter herdenking van de aanstaande historische livestream van drie uur, van Disney Branded Television en geproduceerd door Fulwell 73 Productions en Rocket Entertainment. "Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium" zal Elton John laten zien zoals het publiek hem nog nooit eerder heeft gezien, ter ere van het icoon en het baanbrekende moment in 1975 dat zijn wereldwijde succes bevestigde.

 

Elton John heeft in de afgelopen decennia samengewerkt met vele artiesten die op de hitlijsten stonden en haalde in 2021 de krantenkoppen over de hele wereld. Hij keerde terug naar de hitlijsten toen hij samenwerkte met Dua Lipa aan hun recente hit Cold Heart (PNAU REMIX), die hit Nummer 7 in de Hot 100 van Billboard, nummer 1 in de Hot Dance/Electronic Songs-hitlijst en nummer 1 in de UK Singles Chart bij de release. Het nummer is wereldwijd meer dan 1 miljard keer gestreamd op Spotify en won onlangs Top Dance/Electronic Song bij de Billboard Music Awards 2022. Cold Heart (PNAU REMIX) is een combinatie van de meest iconische nummers van Elton John, waaronder Sacrifice en Rocket Man.

Kiki Dee en Elton John maakten bijna 50 jaar geleden furore met hun nummer één nummer Don't Go Breaking My Heart, wat zijn derde stand-alone single markeerde na Lucy In The Sky With Diamonds en Philadelphia Freedom.

Brandi Carlile is een fan van de internationale legende sinds ze 11 jaar oud was en organiseerde zijn 30e jaarlijkse Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party. De twee hebben een levenslange vriendschap gesloten en brachten in 2021 Simple Things uit, dat deel uitmaakte van het album The Lockdown Sessions van Elton John.

Om de opwinding te vergroten, wordt de een uur durende special "iHeartRadio Presents Elton John's Thank you to America: The Final Song" uitgezonden op meer dan 320 stations in het hele land op maandag 21 november om 07.00 uur CET. De special bevat legendarische momenten uit de carrière van Elton John en bevat een live simultane uitzending van Elton Johns laatste nummer en slotopmerkingen tijdens zijn laatste optreden in Noord-Amerika in het Dodger Stadium.

Als onderdeel van Elton John's Farewell Yellow Brick Road Tour, gepresenteerd door Alliance for Lifetime Income, zal "Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium" het muziekicoon onder de aandacht brengen terwijl meer dan 50.000 fans persoonlijk en talloze bewonderaars over de hele wereld hem virtueel aanmoedigen. De ervaring biedt speciale gasten en uitvoeringen van ongeëvenaarde wereldwijde hits van tientallen jaren, in een van de grootste uitzendingen in de muziekgeschiedenis. Het concert zal het hoogtepunt zijn van zijn Disney Original-documentaire, Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances en The Years that Made His Legend.

>Van Disney Branded Television wordt "Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium" geproduceerd door Fulwell 73 Productions en Rocket Entertainment. Fulwell 73 Productions heeft enkele van de grootste momenten in de muziekgeschiedenis uitgevoerd en vastgelegd, waaronder Elton John's AIDS Foundation Academy Awards Party, "Adele: One Night Only", "Bruno Mars: 24K Magic Live at The Apollo", "GRAMMYS®", en nog veel meer. Uitvoerend producenten voor Fulwell 73 Productions zijn Gabe Turner, Ben Winston, Emma Conway en Sally Wood, die ook dienst doet als showrunner. Voor Rocket Entertainment zijn Elton John, David Furnish en Luke Lloyd Davies executive producers. RJ Cutler is uitvoerend producent. Voor Disney Branded Television is Marc Buhaj vice-president, zonder script en non-fictie, en Nicole Silveira is vice-president, zonder script.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender