Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

FOX PRESENTEERT EERSTE TWEE AFLEVERINGEN VAN DE DISNEY+ ORIGINAL STAR WARS SERIE "ANDOR”!

november 17, 2022 142
Brussel, België (november 2022) - Om de langverwachte finale van ‘Andor’ op Disney+ te vieren en een cadeau uit te delen voor het naderende feestseizoen, biedt The Walt Disney Company kijkers een speciale kans om de eerste twee afleveringen van de veelgeprezen serie te bekijken op zijn lineaire zender FOX, in zowel Nederland als Vlaanderen.

‘Star Wars Andor’ afleveringen; ‘Kassa’ en ‘That Would Be Me’ zullen op 24 November 2022 achter elkaar te zien zijn op:
FOX België: donderdag 24 november, 20:35 uur


Over Andor
‘Andor’, een Star Wars-serie van Lucasfilm, wordt gestreamd op Disney+, waar abonnees momenteel toegang hebben tot de eerste 10 afleveringen. De finale, aflevering 12, gaat op woensdag 23 november in première op Disney+.

De ‘Andor' serie - die zich vijf jaar voor de gebeurtenissen van Rogue One afspeelt - richt zich op Cassian Andor en zijn reis om een rebellenheld te worden. Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van een opkomende rebellie tegen een meedogenloos Keizerrijk, waar mensen en planeten worden betrokken bij een conflict dat verstrekkende gevolgen zal hebben voor het hele melkwegstelsel. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges, en één die de moed en vastberadenheid van een onwillige held zal testen, vastbesloten om een verschil te maken.

Diego Luna keert terug als Cassian Andor en wordt vergezeld door de castleden Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller, Fiona Shaw, Forest Whitaker en Andy Serkis. De uitvoerende producenten zijn Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna en Michelle Rejwan. Tony Gilroy is ook de bedenker en showrunner.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 17 november 2022 08:04

Laagste prijs kalender