Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

DISNEY+ ONTHULT TRAILER & KEY ART VOOR HET DERDE SEIZOEN VAN "STAR WARS: THE MANDALORIAN"

januari 17, 2023 100
Het langverwachte nieuwe seizoen van Lucasfilm's Emmy-winnende serie gaat 1 maart in première, exclusief op Disney+Disney+ onthult de spannende nieuwe trailer en key art voor het derde seizoen van "Star Wars: The Mandalorian." De veelgeprezen originele live-actionserie van Lucasfilm streamt vanaf 1 maart exclusief op Disney+.

De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-sterrenstelsel gaan verder. Eens een eenzame premiejager, heeft Din Djarin zich herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van haar donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.
 
In de serie schitteren Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito in de hoofdrollen.
 
De regisseurs van het achtdelige derde seizoen zijn Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey en Bryce Dallas Howard.
 
Jon Favreau is de showrunner/hoofdschrijver en dient als uitvoerend producent samen met Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Kathleen Kennedy en Colin Wilson. Karen Gilchrist en Carrie Beck zijn co-executive producers.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op dinsdag 17 januari 2023 18:29

Laagste prijs kalender