Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

NOG MAAR EEN MAAND WACHTEN TOT HET DERDE SEIZOEN VAN "STAR WARS: THE MANDALORIAN" OP DISNEY+

februari 02, 2023 368
Disney+ heeft een gloednieuwe poster en een spannende featurette van het derde seizoen van "The Mandalorian" onthuld. De veelgeprezen originele live-actionserie van Lucasfilm streamt vanaf 1 maart exclusief op Disney+. Ontdek in de nieuwe featurette samen met onder anderen Jon Favreau, Dave Filoni en Rick Famuyiwa hoe "The Mandalorian" en het populaire personage Grogu de harten van kijkers over de hele wereld veroverden.De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-sterrenstelsel gaan verder. Eens een eenzame premiejager, heeft Din Djarin zich herenigd met Grogu. Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.
 
In de serie schitteren Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito in de hoofdrollen. De regisseurs van het achtdelige derde seizoen zijn Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey en Bryce Dallas Howard.
 
Jon Favreau is de showrunner/hoofdschrijver en dient als uitvoerend producent samen met Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Kathleen Kennedy en Colin Wilson. Karen Gilchrist en Carrie Beck zijn co-executive producers.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 02 februari 2023 08:12

Laagste prijs kalender