Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

DISNEY+ lanceert NIEUWE SERIE: "MPOWER"

maart 09, 2023 162
Serie met vier afleveringen belicht verschillende van de meest inspirerende vrouwelijke helden van de MCU.Nieuwe serie "MPower" wordt nu gestreamd op Disney+ - een tv-spot en key art is vanaf nu beschikbaar. Afleveringen belichten verschillende van de meest inspirerende vrouwelijke helden van de MCU. "Elke held heeft een episch oorsprongsverhaal en dat geldt ook voor deze serie", aldus uitvoerend producent Justin W. Hochberg. “Toen ik 'MPower' bedacht, deed ik het uit liefde voor mijn tienerdochter, zodat ze meer iconen zou hebben om naar op te kijken, stemmen om van te leren en rolmodellen om haar te helpen de wereld te beïnvloeden. Vandaag is die visie werkelijkheid dankzij Brie Larson, Elizabeth Olsen, de vrouwen van Wakanda en Zoë Saldaña, wier leiderschap 'Mpowering' was.'

Saldaña is te zien in aflevering vier en fungeert als uitvoerend producent van de serie naast Cisely en Mariel Saldana voor Cinestar Pictures. "'MPower' is een eerbetoon aan de vertegenwoordiging en empowerment van vrouwen," zei ze. “We zijn enthousiast over de betrokkenheid van een diverse groep vrouwen wier stemmen en verhalen als inspiratiebron zullen dienen. Onze hoop is dat deze serie zinvolle gesprekken zal aanwakkeren en echte verandering naar een meer gelijke en inclusieve wereld zal stimuleren.”

"MPower" bestaat uit vier op zichzelf staande afleveringen, die allemaal nu worden gestreamd. Van Carol Danvers en Wanda Maximoff tot de vrouwen van Wakanda en 'The Guardians of the Galaxy', de serie pakt de reizen van deze personages uit vanaf hun geboorte in Marvel Comics tot de MCU en verder. Archiefbeelden, fantasierijke animaties en openhartige interviews laten zien hoe deze personages en de vrouwen achter hun succes fans over de hele wereld hebben beïnvloed.

"We zijn verheugd om de talloze, krachtige verhalen van vrouwen in de MCU te helpen belichten", aldus uitvoerend producent Mark Herzog. "We hopen oprecht dat de serie meisjes en vrouwen over de hele wereld in staat zal stellen om hun authentieke zelf in hun leven te zijn. en in hun carrière."

 

Afleveringsopstelling:

     MPOWER—THE WOMEN OF BLACK PANTHER nodigt kijkers uit naar Wakanda, waar de vrouwen de ruggengraat vormen van 's werelds machtigste natie. Okoye (Danai Gurira), Nakia (Lupita Nyong'o), Ayo (Florence Kasumba) en Shuri (Letitia Wright) zijn zo onbreekbaar als vibranium, en deze aflevering van "MPower" duikt in hun wortels in de originele strips, hoe de optredens werden beïnvloed door de eigen ervaringen van de acteurs en hoe de geest van Afrika en zwarte uitmuntendheid elk aspect van de films vormden.
     MPOWER - CAPTAIN MARVEL reist met een van de krachtigste superhelden van de MCU, Captain Marvel (Brie Larson) - gezien door de ogen van degenen die haar tot leven hebben helpen brengen. Door middel van animatie en nooit eerder vertoond beeldmateriaal krijgen kijkers een nieuw gevoel van de transformatie van Carol Danvers tot Captain Marvel, de vrouwen die tegen haar opkijken - Monica Rambeau (Teyonah Parris) en Kamala Khan (Iman Vellani) - en hoe de teams achter en voor de camera hielpen om alles samen te brengen.
     MPOWER—SCARLET WITCH viert Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), Agatha Harkness (Kathryn Hahn) en Darcy Lewis (Kat Dennings)—plus de creatieve krachten achter de iconische reis van Scarlet Witch. De held met onmiskenbare kracht en een tragisch achtergrondverhaal heeft onoverkomelijke moeilijkheden doorstaan die teruggaan tot haar jeugd in Sokovia, door haar jaren als een Avenger, en natuurlijk haar hemelvaart naar zelfrealisatie als de Scarlet Witch.
     MPOWER—GAMORA onderzoekt de evolutie van het boeiende personage Gamora (Zoë Saldaña), van haar dagen als huurmoordenaar tot het leven tussen de Guardians of the Galaxy. Als de ruggengraat van het team van buitenbeentjes, wordt Gamora gedwongen om opnieuw te evalueren wat familie voor haar betekent en haar disfunctionele relatie met haar zus Nebula (Karen Gillan) aan te pakken. Dierenartsen van de 'Guardians'-films wegen in op de benarde situatie van Gamora en hoe ze op een emotionele en dynamische manier tot leven wordt gebracht.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op donderdag 09 maart 2023 07:01

Laagste prijs kalender