Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Disney+ heeft de trailer en key art onthuld voor de muzikale romantische komedie 'Up Here'

maart 02, 2023 134
"Up Here" speelt zich af in New York City in de nadagen van 1999, en volgt het buitengewone verhaal van een gewoon stel, Lindsay en Miguel, terwijl ze verliefd worden en ontdekken dat het grootste obstakel voor het vinden van geluk samen wel eens zou kunnen zijn zichzelf – en de verraderlijke wereld van herinneringen, obsessies, angsten en fantasieën die in hun hoofd leeft.

In de serie met acht afleveringen spelen Mae Whitman ("Good Girls"), Carlos Valdes ("Gaslit"), Katie Finneran ("The Gilded Age"), John Hodgman ("Dicktown"), Andréa Burns ("West Side Story") , Sophia Hammons ("Het sociale dilemma") en Emilia Suárez ("Een goed mens").



"Up Here" is geschreven door Steven Levenson ("tick, tick...BOOM!", "Dear Evan Hansen") en Danielle Sanchez-Witzel ("The Carmichael Show") met songwriting-duo Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez ( "Frozen", "WandaVision") het schrijven van originele liedjes. Thomas Kail ("Hamilton") regisseert en produceert de serie samen met Levenson, Sanchez-Witzel, Anderson-Lopez, Lopez en Jennifer Todd. 20th Television fungeert als het productiebedrijf naast Kail's Old 320 Sycamore Productions.

De Original-serie gaat exclusief in première op Disney+ op vrijdag 24 maart.

Robuust ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat Disney+ een geschikte kijkervaring blijft voor iedereen in het gezin. Abonnees kunnen toegangslimieten instellen voor inhoud voor volwassenen en profielen met pincodes maken naast de reeds bestaande kinderprofielen om ouders en voogden gemoedsrust te geven.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender