Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

DISNEY+ MAAKT ZICH OP VOOR PROM SEIZOEN MET DE TRAILER EN KEY ART REVEAL VOOR ROMANTISCHE COMEDY "PROM PACT"

februari 27, 2023 416
Vandaag heeft Disney+ de trailer en key art onthuld voor Disney Branded Television's 'Prom Pact', een oprechte romantische komedie die zich afspeelt tijdens de emotie en opwinding van het schoolbalseizoen op de middelbare school. De Disney+ Original Movie, met in de hoofdrollen Peyton Elizabeth Lee ("Doogie Kamealoha, M.D."), Milo Manheim (Disney's "ZOMBIES"-franchise) en nieuwkomer Blake Draper, gaat vrijdag 31 maart in première op Disney+.Het is het hoogtepunt van het eindejaarsfeest, en middelbare scholiere Mandy Yang (Lee) en haar beste vriend en mede-buitenstaander Ben (Manheim) worden omringd door over-the-top-promposals uit de jaren 80. Mandy houdt haar ogen echter gericht op een ander doel: haar levenslange droom om naar Harvard te gaan. Als ze erachter komt dat ze op de wachtlijst is geplaatst, is ze vastbesloten alles te doen wat ze kan om geaccepteerd te worden, zelfs als dat betekent dat ze hulp moet vragen aan de enige persoon die ze verafschuwt: de populaire all-star jock Graham Lansing (Draper ) wiens vader een machtige senator en aluin van Harvard is. Zodra Mandy Grahams tutor wordt, begint ze te beseffen dat hij meer is dan ze dacht en misschien meer in het leven dan Harvard.

"Prom Pact" speelt ook Monique Green als LaToya, Arica Himmel als Zenobia, Jason Sakaki als Charles, Chelah Horsdal als Mrs. Lansing, David S. Jung als Tom Yang, met Wendi McLendon-Covey als Alyssa Yang en Margaret Cho als Ms. Chen.

Anya Adams ("Ginny and Georgia") regisseerde de film en is ook uitvoerend producent, samen met Jake Kasdan ("Doogie Kamealoha, M.D."), Melvin Mar ("Doogie Kamealoha, M.D."), Julie Bowen ("Modern Family" ) en Rachael Field ("Modern Family"). Lee is ook coproducent van 'Prom Pact', geschreven door Anthony Lombardo ("American Housewife").
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender