Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"DOCTOR WHO" KERSTSPECIAL vanaf 25 december op Disney+

december 13, 2023 199
Ncuti Gatwa en Millie Gibson verlichten de iconische London Eye ter gelegenheid van hun debuut als The Fifteenth Doctor en Ruby Sunday, de metgezel van de Doctor.Uitvoerend producent Russell T Davies vergezelde Gatwa en Gibson tijdens een speciale vertoning in Londen

• De feestdagen kwamen vroeg toen Disney+ een teaser uitbracht voor de langverwachte "Doctor Who" kerstspecial, "The Church on Ruby Road"; voorafgaand aan de première van 25 december.

• De Christmas Special verwelkomt Ncuti Gatwa als The Fifteenth Doctor en Millie Gibson als zijn nieuwe metgezel, Ruby Sunday.

     Extra cast in de special bestaat uit: Davina McCall (zijzelf), Michelle Greenidge (Carla Sunday), Angela Wynter (Cherry Sunday) en Anita Dobson (Mrs. Flood)
     Over de special: Lang geleden, op kerstavond, werd een baby achtergelaten in de sneeuw. Vandaag ontmoet Ruby Sunday de dokter, gestolen baby's, goblins en misschien wel het geheim van haar geboorte

• Eerder vandaag drukten Gatwa en Gibson op de knop om het London Eye-monument te verlichten in de kleuren van de iconische “Doctor Who” Time Vortex om de première te vieren.


• Daarnaast vond vandaag een blauwe loper-wereldpremière plaats van de Christmas Special en Q&A met Gatwa, Gibson en showrunner Russell T Davies in het British Film Institute, Southbank.


• "Doctor Who” is geproduceerd door Bad Wolf met BBC Studios, voor BBC en Disney Branded Television. Uitvoerende producenten zijn onder meer Davies (schrijver en showrunner), Jane Tranter, Julie Gardner, Joel Collins en Phil Collinson.
• "Doctor Who" 60-jarig jubileumspecials "The Star Beast", "Wild Blue Yonder" en "The Giggle" worden nu gestreamd op Disney+.


• Nieuwe afleveringen van "Doctor Who" worden wereldwijd gestreamd op Disney+ (buiten Groot-Brittannië en Ierland).
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 13 december 2023 07:45

Laagste prijs kalender