Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"The Creator", de epische sci-fi actiethriller vanaf 17 januari op Disney+

december 14, 2023 96
20th Century Studios' "The Creator", de epische sci-fi actiethriller geregisseerd door Gareth Edwards die op 29 september in de bioscoop verscheen, is vanaf woensdag 17 januari beschikbaar op Disney+.


De film, met in de hoofdrollen John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, nieuwkomer Madeleine Yuna Voyles, en Allison Janney, speelt zich af in een toekomstige oorlog tussen de mens en de krachten van kunstmatige intelligentie wordt Joshua (Washington), een geharde ex-special forces agent die treurt om de verdwijning van zijn vrouw (Chan), gerekruteerd om de Creator op te sporen en te doden. De Creator is de ongrijpbare architect van geavanceerde AI die een mysterieus wapen heeft ontwikkeld met de kracht om de oorlog te beëindigen ... en de mensheid zelf. Joshua en zijn team van elite-agenten reizen dwars door de vijandelijke linies, naar het donkere hart van door AI bezet gebied ... alleen om te ontdekken dat het wapen dat het einde van de wereld moet betekenen, een AI in de vorm van een jong kind(Voyles)  is.
 

De film is geregisseerd door Gareth Edwards, met een scenario van Edwards en Chris Weitz naar een verhaal van Gareth Edwards. De producenten zijn Gareth Edwards, p.g.a., Kiri Hart, Jim Spencer, p.g.a. en Arnon Milchan. De uitvoerende producenten zijn Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Nick Meyer en Zev Foreman.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender