Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tien geheel nieuwe afleveringen van de hitserie Bluey verschijnen op 12 januari op Disney+.

december 20, 2023 636
Bluey, de meest bekeken serie van het jaar voor kleuters en kinderen in de VS – die ook bovenaan de streaminghitlijsten van Nielsen staat** – Bluey toont de sympathieke en onuitputtelijke Blue Heeler-hond Bluey, die samenwoont met haar moeder, vader en zusje Bingo.

In deze tien nieuwe Disney+ afleveringen laat Bluey de vreugdevolle eenvoud zien van alledaagse gebeurtenissen in het gezinsleven (zoals het bouwen van een hokje of een uitstapje naar het strand). Deze unieke avonturen leren kinderen groeien door te spelen.

 De afleveringen omvatten:

“Cubby” – Bluey en Bingo bouwen een heel speciaal hokje voor hun knuffel Kimjim.

“Oefening” – Bingo doet zich voor als de nieuwe werknemer van Boss Bluey tijdens papa’s training in de achtertuin.

“Relax” – Bluey en Bingo verkennen liever hun vakantiehotelkamer dan ontspannen op het strand.

“Stickbird” – Tijdens een uitstapje naar het strand leert mama Bluey hoe ze moet gooien, terwijl Bingo en papa creatief aan de slag gaan met een grappig gevormde stok.

‘Show and Tell’ – Bluey wil weten waarom papa haar altijd de baas is!

“Draak” – Bluey vraagt papa om haar te helpen een draak te tekenen voor haar verhaal.

"Wild Girls" - Coco wil Wild Girls spelen met Indy, maar Chloe wil dat ze nog een spel speelt.

"TV Shop" - Bij de apotheek spelen Bluey en Bingo veel plezier met de CCTV-schermen.

“Glijbaan” – Bingo en Lila zijn enthousiast om op hun nieuwe waterglijbaan te spelen.

"Cricket" - Tijdens een vriendschappelijk potje cricket in de buurt hebben de vaders moeite om Rusty uit te werpen.

Na de première van Disney+ in januari worden de nieuwe afleveringen later in 2024 uitgezonden op Disney Channel en Disney Junior in gebieden over de hele wereld.

Ook later in 2024 zullen Disney+ fans nog meer nieuwe Bluey hebben om naar uit te kijken, wanneer de eerder aangekondigde allereerste Bluey special, “The Sign”, in première gaat op ABC (Australian Broadcasting Corporation) in Australië en wereldwijd op Disney+. De 28 minuten durende special is geschreven door Bluey-maker en schrijver Joe Brumm en geregisseerd door Richard Jeffery van Ludo Studio.

Bluey is een gezamenlijke opdracht van ABC Children’s en BBC Studios Kids & Family en is gemaakt en geschreven door Joe Brumm en geproduceerd door de meervoudig Emmy® Award-winnende Ludo Studio in samenwerking met Screen Queensland en Screen Australia. De serie wordt gestreamd naar een Amerikaans en mondiaal publiek (buiten Australië, Nieuw-Zeeland en China) via Disney Channel, Disney Junior en Disney+ via een wereldwijde uitzendovereenkomst tussen BBC Studios Kids & Family en Disney Branded Television.

Bluey heeft prijzen gewonnen, waaronder de International Kids Emmy Awards, een Critics Choice Award-nominatie, de Television Critics Association Award, BAFTA Children & Young People Awards en nog veel meer.

*Bron: Nielsen Media Research kijktijd voor CY2023 tot nu toe; 26/12/22-10/29/23 op basis van het totale aantal bekeken uren voor Kids 2-11 via lineair en streaming samen, vergeleken met alle andere series die door Nielsen worden gevolgd.

**Bron: Nielsen Media Research Data voor de totale P2+ kijktijd op streaming, vergeleken met alle programma's die door Nielsen worden bijgehouden. (Gebaseerd op #1 wkn van 20/11/23, 6/11/23, Live voor streaming.)
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laagste prijs kalender