Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

"Death and Other Details" in maart op Disney+

januari 17, 2024 195
De spannende trailer en key art voor het originele moordmysterie "Death and Other Details", met in de hoofdrollen Violett Beane en Mandy Patinkin. De serie met tien afleveringen gaat op 5 maart 2024 alleen in première op Disney+.
 


‘Death and Other Details’ speelt zich af te midden van de glamour van de mondiale elite en draait om de briljante en rusteloze Imogene Scott (Violett Beane), die zich op de verkeerde plaats/verkeerde tijd bevindt (oké, het was een beetje haar schuld) en de hoofdverdachte in een moordmysterie in een afgesloten kamer. De instelling? Een rijkelijk gerestaureerde mediterrane oceaanstomer. Verdachten? Iedere verwende gast en ieder uitgeput bemanningslid. Het probleem? Om haar onschuld te bewijzen, moet ze samenwerken met een man die ze veracht: Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), 's werelds grootste detective.
 

Met in de hoofdrollen Violett Beane, Mandy Patinkin, Lauren Patten, Rahul Kohli, Angela Zhou, Hugo Diego Garcia, Pardis Saremi en Linda Emond.
 

"Death and Other Details" is geproduceerd door ABC Signature. Het is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Mike Weiss en Heidi Cole McAdams, die ook als showrunners optreden. Marc Webb regisseerde de pilot en de uitvoerende producenten samen met Mark Martin voor Black Lamb. David Petrarca fungeert ook als uitvoerend producent.

Robuust ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat Disney+ een geschikte kijkervaring blijft voor iedereen in het gezin. Abonnees kunnen toegangslimieten instellen voor inhoud voor volwassenen en met een pincode beveiligde profielen maken naast de reeds bestaande kinderprofielen om ouders en voogden gemoedsrust te geven.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laatst aangepast op woensdag 17 januari 2024 13:31

Laagste prijs kalender